renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se potriveste un sifonier mare intr-un dormitor de 10 metri?

As avea o intrebare referitoare la amenajarea dormitorului nostru. Dimensiunile sunt de 2,5 latime si 4,37 lungime. Usa si fereastra sunt situate pe peretii ingusti. Am comandat un pat de piele crem de 1,60 latime, o comoda de 55 de cm si dulapul din imagine. Dulapul este lung de 2,08 cm, lat de 60, Inalt de 2,2 iar in partea unde este pe colt este lat de 1 m. Eu nu am fost de acord cu un astfel de dulap( care este si foarte scump) așa mare, dar vanzatorul a adus atatea argumente incat sotul meu a hotarat imediat ca este o alegere foarte buna. Intrebarea mea este daca credeti ca un astfel de dulap ar fi indicat pentru un dormitor asa mic. Ati putea sa ne dati idei pentru ca dormitorul nostru sa nu arate asa mic?As avea o intrebare referitoare la amenajarea dormitorului nostru. Dimensiunile sunt de 2,5 latime si 4,37 lungime. Usa si fereastra sunt situate pe peretii ingusti. Am comandat un pat de piele crem de 1,60 latime, o comoda de 55 de cm si dulapul din imagine. Dulapul este lung de 2,08 cm, lat de 60, Inalt de 2,2 iar in partea unde este pe colt este lat de 1 m. Eu nu am fost de acord cu un astfel de dulap( care este si foarte scump) așa mare, dar vanzatorul a adus atatea argumente incat sotul meu a hotarat imediat ca este o alegere foarte buna. Intrebarea mea este daca credeti ca un astfel de dulap ar fi indicat pentru un dormitor asa mic. Ati putea sa ne dati idei pentru ca dormitorul nostru sa nu arate asa mic?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In privinta dulapului, priviti-l din perspectiva unui spatiu generos de depozitare; ce-i cumparat, e bun cumparat! Asezati patul pe colt, cu lungimea pe peretele mai lung si comoda langa el, sub geam, iar daca vreti sa aveti ambele laterale ale patului functionale, lasati 20cm (de trecere). Pe celalalt colt puneti dulapul, care oricum ocupa coltul camerei, desfasurandu-se pe peretii laterali. Usa camerei se poate deschide spre laterala dulapului. O alta varianta ar fi:daca incape, comoda poate sta in al treilea colt al camerei, pe peretele cu usa, iar spatiul de la geam ramane liber. Pentru finalizarea amenajarii folositi culori deschise: peretii albi, galben pai sau crem, perdeaua alba, covorul oval in nuante de crem, galben si foarte putin negru sau maro inchis, doar ca accent. Sper ca am putut fi de folos...

Elena V. a scris:

Multumesc frumos pentru răspuns Doamna Elena V! Am uitat sa specific ca pe peretele de 2, 50 nu exista geam ci uslie de la terasa. Așezănd patul pe lungul camerei se c�știga spațiu pe lateral dar nu se mai poate deschide ușa de la terasa. Așezănd patul pe lat se poate deschide ușa dar răm�ne un culoar �ntre perete si pat de 35 de cm. Cum credeți ca ar fi mai bine? Referitor la dulap răspunsul dumneavoastră m-a linistit si va
multimesc frumos. Va rog sa mi sune-ti părerea dumneavoastră referitor la amplasarea patului in camera. Va multimesc !

Elena V. a scris:

Amplasati patul pe lat, deocamdata. Culuarul de trecere este, deocamdata suficient. In timp, veti schimba amenajarea in locuinta si poate, veti descoperi alte solutii.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    decor dormitor,    dulapuri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro