renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se recomanda parchet laminat daca dedesubt avem un beci?

Dorim sa transformam o incapere din casa in bucatarie. Insa sub acea camera est beci. Noi am dori sa punem parchet laminat peste podeaua veche. Cum sa procedam? Sub podeaua veche este sapa turnata si nisip fin deasupra. Se recomanda parchet laminat daca dedesubt este beci? Nu am vrea sa punem gresie. Va rog sa ne ajutati cu un sfat bun.

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca beciul este izolat asa cum ati precizat cu sapa si nisip, este bine sa asezati peste podea un strat de polistiren extrudat de 3-5mm care va izola mai bine termic si fonic. Peste acesta montati parchet. Ca recomandare, cel mai bun ar fi pentru bucatarie tipul „aqua step” deoarece rezista la umezeala, socuri mecanice, solutii de curatat mai bine decat alte tipuri. Nu uitati ca inainte de montaj, sa lasati parchetul (oricare ar fi el) sa se acomodeze cu temperatura din interior timp de 48 de ore inainte de a fi montat. Evitati astfel eventuale denivelari ce pot apare in timp.

Cristi a scris:

Buna am un apartament la parter exista parchet din lemn masiv as vrea sa pun peste el polistiren extrudat de 3 si parchet laminat de 12 pentru izolatie mai buna. Exista sanse sa apara mucegai pe parchetul vechi? Multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    parchet laminat,    pardoseala peste beci,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro