renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se va izola blocul pe exterior si termopanele se vor schimba dupa, este posibil?

Urmeaza sa se izoleze blocul pe exterior, iar termopanele comandate nu vor putea fi instalate inainte. Ce trebuie sa avem in vedere astfel incat sa am o izolatie buna din punct de vedere confort si estetica?

Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Da, este posibil, deoarece geamurile se vor amplasa in spatiul din zid in care acum sunt geamurile vechi. Sa aveti grija ca finisajele laterale exterioare sa fie bine realizate de cei care va fac anveloparea. Ferestrele se vor scoate si ulterior monta din interiorul camerei/camerelor unde vin schimbate. Pe exterior se va face etansarea ferestrelor cu spuma poliuretanica ce va acoperi orice orificiu prin care s-ar putea realiza transfer termic. Dupa cateva zile de la montarea geamurilor, chiar si o saptamana, se finiseaza glafurile interioare si exterioare pentru un design placut. Va puteti monta gresie pentru exterior inafara, pe pervaz, daca doriti sa asezati vase cu flori si daca spatiul permite. Ar fi bine ca la imbinarile exterioare de jur imprejur sa puneti un fir de silicon transparent care va proteja si mai bine impotriva umiditatii pe timp de iarna sau in cazul ploilor.

Ana Maria N. a scris:

Buna ziua,

Am primit raspunsul si va multumesc!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolare blocuri , izolatii exterioare , sfaturi ferestre termopan , termoizolatie ,

Taguri:    izolare bloc,    schimbare termopane,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro