renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfat alegere culoare mobila pentru asortare cu pereti si pardoseala gri

Am cumparat de la Praktiker faianta alba cu dungute gri pentru a se asorta cu pardoseala pentru care am ales placi din marmura alba tot cu vinisoare gri. Cand le-am primit acasa faianta avea mult mai mult gri decat placa expusa la magazin, iar marmura de asemenea nu era doar alba ci si foarte multe placi roz. Ele au fost montate asa cum le-am primit. Sunt putin nelinistita deoarece peretii sunt aproape gri iar pardoseala, din marmura combinata placi albe, cu avionul roz. Ce pot face? Este de bun gust, este admisa aceasta combinatie? Va rog sa ma ajutati sa aleg un mobier corespunzator , ce culoare va avea acesta? Multumesc anticipat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Mariana C. a scris:

Date fiind culorile deschise din interior, va sugerez sa aduceti ca nuanta de contrast mobilier inchis la culoare si mat. Puteti opta pentru mobile neagra, wenge sau nuc (varianta cea mai inchisa). In privinta canapelei puteti alege tot o varianta de gri inchis: gri “șoarec”, gri antracit sau o culoare deschisa, exploziva: portocaliu “dovleac”, mov “ametist”, rosu “chihlimbar” sau grena. Prin alegerea unei canapele si eventual fotolii intr-una dintre nuantele precizate mai sus, veti aduce o culoare de contrast cu impact vizual puternic, echilibrand griurile din pardoseala. Daca ziceti ca aveti in pardoseala si un element din gresie roz, daca vreti sa evidentiati nuanta respectiva, alegeti perne decorative in varianta cromatica de griuri si una in acea nuanta de roz; daca va doriti ca acea nuanta sa fie mai estompata, atunci nu adaugati alt element decorativ in tonuri de roz.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    mobilier,    gresie si faianta,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro