renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfat alegere culori mobila living

Buna ziua, In living am parchet gri cu draperii bleu din catifea. Peretii sunt albi. Ce nuante ar trebui sa aiba mobila si canapeaua ?

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Puteti alege mobila neagra mata, iar canapeaua poate fi un gri otel (foarte deschis) in cazul in care pardoseala este nuanta mai inchisa, iar daca pardoseala este gri deschis canapeaua poate fi un gri fier (un ton de gri mai inchis). Pentru echilibrarea culorii draperiei, puteti amplasa pe canapea perne decorative in diferite tonuri de albastru (bleu, denim, albastru marin) sau/si in combinatii cromatice de albastru cu insertii de model gri, alb sau negru. 1-2 elemente decorative: vaza, farfurie decorativa, lampadar cu abajur in tonuri de albastru, gri, alb si foarte putin negru ar completa amenajarea. In privinta masutei de cafea, poate fi in aceeasi nuanta cu mobila sau sticla mata sau cu insertii decorative pe structura de metal cromat. Fotoliile pot fi in nuanta canapelei sau unul in aceeasi nuanta, iar celalalt negru sau bleu (designul si tapiteria trebuie sa fie la fel pentru ambele fotolii, doar nuanta sa difere). Un tablou cu rama neagra (eventual un peisaj marin) poate fi amplasat pe peretele din spatele canapelei.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobila , canapele si coltare , sfaturi amenajare living ,

Taguri:    parchet,    draperii,    canapele,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro