Sfat amenajare living de 18 metri patrati luminos
Buna seara.
As dori si eu un sfat in privinta amenajarii unui living avand o suprafata de 18 mp. Livingul este gol,pereti albi ,usa culoarea stejar. Am cumparat decat coltarul care este de culoare bej+maro. Nu stiu ce culoare sa-mi iau biblioteca,gresia,perdeaua,draperia,
as vrea si peretele care vine biblioteca sa-l dau cu o culoare. Astept sfatul d-voastra. Era sa uit, livingul este luminos. Va multumesc.
Intrebare trimisa de un cititor din - ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: living , design interior , perdele ,
Taguri: idei livinguri, prereti albi, bej, biblioteci,
Puteti alege mobila wenge mata sau combinatie wenge cu foarte putin bej/crem. Perdelele albe, in falduri ample (latime cel putin o data si jumatate latimea ferestrei). Draperiile pot fi din material uni lucios galben auriu, crem, galben sampanie sau bej, dar puteti opta si pentru material brocat cu fondul in aceleasi nuante si model cu negru, maro foarte inchis sau gri petrol. Indiferent de varianta aleasa bratara de prindere pe timp de zi sa fie wenge. Gresia poate fi aleasa in varianta „caldera”, „moka” sau „maro provenza”. Fiind tonuri de pamant, vor contrasta delicat cu culorile existente, deoarece spatiul este amplu si luminos. Peretele din spatele bibliotecii poate fi ocru sau nuanta trabuc deschis. Pe un perete puteti aseza un tablou cu rama lata, wenge, ce sa reprezinte un colt de natura sau flori. Draperiile pot fi alese si din material lucios, uni in nuanta peretelui din spatele bibliotecii.