renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfat amenajare living open space cu bucatarie culoare bordo

Buna ziua, Am ales ca si culoare pentru o bucatarie open space - bordo (visiniu). As dori sa stiu opinia dvs in ceea ce priveste amenajarea living-ului. Ce culoare ar trebui sa aiba mobilierul, canapeaua... sau cum as putea amenaja acest spatiu pentru a se potrivi cu bucataria? Tin sa mentionez ca parchetul are o culoare deschisa (bej). Multumesc. Astept raspunsul dvs. o zi buna.

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Dupa culoarea aleasa in bucatarie credem ca va doriti o amenajare in stil modern. Va sugeram sa alegeti pentru living mobilier intr-o nuanta de lemn natural, de: stejar, cires, brad pentru a oferi un spatiu prietenos si elegant. Masuta de cafea poate fi in aceeasi gama coloristica sau din sticla pe structura de metal cromat. Adaca alegeti varianta sticla, corpul de iluminat sa fie pe structura de metal cromat, abajururi din sticla transparenta dar nu in forma de floare! Pentru canapea, puteti opta pentru o nuanta de contrast: verde marin, albastru paun, galben dovleac sau caramiziu (varianta deschisa). La fel de bine puteti amplasa o canapea grena, pe care sa o accesorizati cu perne decorative in tonuri cromatice vesele: galben soare, argintiu, crem, bej sau alte combinatii coloristice vii. Amplasati pe un perete un tablou modern ce reprezinta fie un aspect din natura, fie un detaliu: frunza, copac, apus de soare, etc. Cateva elemente decorative(vaza de flori, farfurie, statuieta, lumanari decorative, lampadar, etc. ) in culorile alese pentru canapea in combinatie cu bejuri, alb, crem, vor adauga personalitate interiorului. Fotoliile pot avea nuanta canapelei sau unul in nuanta mobilei si celalalt in nuanta canapelei. Fotoliile pot fi inlocuite cu cateva perne cu dimensiuni mari, realizate din piele ecologica sau stofa in nuante contrastante cu mobila si canapeaua: verde mar, verde iarba, portocaliu, albastru, bleumarin, turqoise. Acestea pot fi amplasate intr-un colt al camerei, ca elemente de decor, si utilizate cand este necesar.

Regele Gresiei a scris:

Intra pe www.piatra-gresie.ro pentru o gama larga de piatra naturala, gresie, faianta, sanitare la preturi pentru utoate buzunarele.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: idei amenajare living open space , idei bucatarie ,

Taguri:    culori living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro