renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfat pentru achizitionarea parchetului din sufragerie

Buna ziua, Am nevoie de sfatul dumneavoastra in achizitionarea parchetului din sufragerie. Peretii sunt albi, mobila gri cu negru, covorul negru, gri si alb. Canapeaua este neagra cu perne ivoire. Nu stiu ce culoare la parchet sa cumpar si cum pot aduce o pata de culoare in living? Perdeaua este alba. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru a aduce un plus de culoare in interior, va sugerez sa amplasati parchet laminat nuanta larice, deoarece are o culoare uniforma, calda, deschisa. O alta varianta pentru parchet ar fi nuanta lemnului natur de stejar sau fag. Intre nuantele existente in interior, s-ar incadra o culoare de accent, care ar putea fi turqoise sau rosu sange. Daca va place turqoise, puteti amplasa un lampadar cu aceasta culoare, uni sau cu elemente decorative alb sau negru; o vaza de flori si o farfurie decorativa in aceeasi nuanta si o perina decorativa pe langa cele ivory. Daca preferati rosul, va sugerez sa amplasati o vaza, statueta, farfurie decorativa in nuanta lemnului de jad (sau mai deschisa), un tablou cu rama neagra, subtire, reprezentand un buchet de maci sau alte flori de camp printre care sa se regaseasca si flori in nuanta rosu sange.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    nuante parchet laminat,    canapea neagra,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro