renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfaturi alegere perdele in living

Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce culoare pentru perdea si covor sa aleg intr-un living in care peretii sunt crem deschis, mobila este stejar cu negru iar coltarul/canapeaua este negru cu rosu. Am atasat foto. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Fotografia nu a putut fi vizualizata( cred ca era prea mare). Perdeaua alba sau crem, material uni, delicat, gen organza, care sa cada in falduri ample. In privinta covorului, deoarece aveti doua nuante inchise: negru de la coltar si maro inchis la mobilier, va sugerez sa alegeti un covor cu nuanta dominanta crem sau cafea cu lapte, in care sa apara modele fanteziste in nuantele: maro inchis, rosu sange sau grena, alb, kaki sau verde laim, si putin negru. Astfel veti face un echilibru cromatic al nuantelor din incapere. Puteti aseza pe peretele din spatele canapelei un tablou cu rama neagra, ce va personaliza interiorul.

Roseanu corina a scris:

Va multumesc mult pt r�spunsul dat.
Din pacate insa in descrierea facuta de mine s a l�sat loc unei erori.
Nu exista nuanta de maro in camera. Mobila este din 2 culori: stejar sonoma ( o nuanta deschisa) si negru ( a doua culoare). Peretii crem foarte deschis. Coltarul predominant negru si a doua culoare rosu aprins.
In aceste conditii, se modifica ceva in primul raspuns dat de dvs?
Imi pare r�u ca nu am facut descrierea cat mai exact� de la inceput.
Va multumesc.

Angela Ceban a scris:

Bună ziua, am o rugăminte! Vă rog sa-mi dați careva idei pentru a mobila un dormitor in culoarea persicii. Care ar fi culoarea perfectă a mobilei, perdele și covor.
Vă mulțumesc anticipat

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: perdele ,

Taguri:    perdele living,    asortare culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro