renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfaturi amenajare apartament de 4 camere

Buna, renovez apartamentul si am nevoie de cateva idei. E un apartament mare, cu 4 camere, aproximativ 90 mp. Am cumparat usile pe culoarea wenge, la pereti m-am gandit la o nuanta de ivory (am copil mic si as fi convinsa ca intr-o zi va prinde la mana un pix sau carioca si i se va parea amuzant sa deseneze pe perete si as vrea o culoare care se poate "retusa" usor). In prima faza m-am gandit la parchet tot wenge, dar plimbandu-ma prin magazine am mai vazut si niște nuante frumoase de parchet alb sau gri. Ceva sfaturi care culoare de parchet s-ar potrivi?

Intrebare trimisa de un cititor din - Zalău , Salaj
vezi si firme constructii Salaj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Alegerea parchetului se face si in functie de culoare, dar nu numai. Va trebui sa alegeti un parchet rezistent la trafic in hol si in bucatarie (daca doriti parchet), deoarece traficul este diferit in aceste spatii. Va sugerez alegerea parchetului aqua step deoarece este rezistent si la trafic, la umezeala si la substante de curatare. Cand veti opta pentru parchetul din camere, va supunem atentiei cateva simboluri ce apar pe eticheta: AC=clasa de abraziune, in cazul dvs sa alegeti pentru trafic usor(dormitoare) AC1; pentru trafic mediu(sufragerie) AC2, iar pentru hol AC3. O alta cifra simbol poate fi: 21=AC1, 22=AC2, 23=AC3. In privinta culorii, puteti opta pentru nuante diferite in camere, pentru a amenaja interioarele in stiluri diferite sau pentru a le personaliza. Daca va doriti aceeasi culoare in tot apartamentul, va sugerez sa alegeti nuanta in tonuri calde de pamant: lemn natur stejar, fag, fag aburit, cires, astfel incat langa aceasta nuanta sa puteti accesoriza elemente de mobilier in nuante diferite personalizand incaperile. Ar trebui sa va ganditi la aspectul de ansamblu al spatiilor, cum va dorit sa arate la final, pentru a alege nuanta potrivita. Pentru a elimina eventualele „capodopere” ale copilului pe pereti, amenajati-i din timp o planseta mare pe care sa „exerseze”.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajare apartament 4 camera , renovare apartament , wenge ,

Taguri:    amenajare apartament 4 camere,    renovare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro