Sfaturi asezare mobila in casa si alegere culori
Buna ziua domnilor si doamnelor,
as vrea sa mi spuneti cum ar trebuii sa-mi asez obiectele din casa ,ce culori sa aleg ?? In principiu as vrea sa pun parchet de o singura culoare ...nuante calde gri ,nisipiu, in living, dormitor, casa scarii ,hol,balcon, aceasi culoare de gresie in baie ,bucatarie si hol intrare pana la jumatate,(sa continui cu parchet)eventual si faianta ...sper sa nu fie monoton , voi colora un perete al scarii ce duce la etaj, mobila din lemn alba sau ivoir ,nu m-am hotarat inca , sa fie acelasi stil in toata casa ...
Ascult,citesc cronici ...sunt praf...va rog sa-mi dati niste sfaturi, este o casa ce mi-am dorit-o de ...ani ,va multumesc anticipat !
Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: parchet , idei bucatarie , asortare mobila ,
Taguri: parchet laminat, mobila colorata,
Nuantele care nu se demodeaza niciodata si pot fi ulterior combinate cu alte tonuri cromatice de contrast pentru a schimba sau personaliza o incapere sunt tonurile de pamant: gri nisip, gri fier, gri otel, marourile: aramiu, frunza moarta, cupru sau maro aluna; rosu in nuantele: sange, stacojiu, capsuna; dar si tonurile de galben pai; verde; iarba, kaki, verde marin, oliv. Va sugerez ca nuanta gresiei sa fie un gri fier, iar parchetul gri nisip pentru a face contrastul foarte delicat intre pardoseli. Pentru peretele de accent din spatele scarilor va sugerez stucco venetiano in combinatie gri plumb cu gri otel si alb pe care se va profila elegant scara alba. Faianta din bucatarie neaparat placi mari dreptunghiulare ce pot avea nuantele: sahara beije, faianta „cemento gri ornament” un produs nou cu o nuanta calda de bej nude si elemente decorative gri; faianta crem „Opirus Opoczno” cu aspect usor striat, ce va avea efect spectaculos. In privinta amplasarii mobilierului va sugerez sa pozitionati corpurile astfel incat sa le puneti in valoare, dar sa fie si functionale. Mobilierul alb este elegant. Puteti opta pentru bucatarie la o combinatie de capuccino cu gri fier sau gri otel. La un atelier cu acest domeniu de activitate puteti opta pentru mobila de comanda cu aceasta combinatie cromatica.