renovat.ro

» » sfaturi culori pereti - Forum

sfaturi culori pereti

Vrei sa adaugi o intrebare?
Alegere culoare coltar pentru sufragerie - sfaturi

Buna ziua! As dori sa ma ajutati daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: am mobila de living venge cu capucino, perdelele alb spre ivoire cu buline maro , parchet deschis.... ce culoare sa aleg coltarul? Am gasit ceva care imi place numai ca este un fel de gri ...o cacao cu lapte foarte foarte deschisa...la fel si nuanta covorului nu stiu sa o aleg. Multumesc!

Idei reamenajare bar cu mese rosii si scaune albe

Doresc sa reamenajez un bar. Blatul meselor are culoarea roșu burgund, scaunele albe cu tapiterie crem deschis cu un model cu trandafiri. Ce culoare/nuanțe recomandati pentru pereti. La extremitati tavanul are o scafa. Multumesc!

Combinare culori potrivite amenajare garsoniera - rog sfat

Buna ziua! Am o garsoniera unde peretii sunt verde kaki pal, parchet crem iar mobila este mahon cu crem! Cum as putea deschide spatiul? Intre bucatarie si camera este un spatiu deschis iar faianta din bucatarie este verde crud! Multumesc! Mihaela S

Cum sa aranjez piesele de mobilier pentru a castiga spatiu in living?

Buna ziua, Ajutati-ma cu un sfat, vreau sa reamenajez un living de 4,5x3,4m cu usile dispuse pe marginile laturii de 4,5m, ce culoare sa aleg pentru canapea (dimensiuni 2,55x1,1x1) (noi am vrea culori inchise, portocaliu fiind cea veche), mobila, pereți, covor si eventual cum as putea aranja piesele de mobilier pentru a castiga spatiu, va multumesc mult

Ma puteti ajuta cu un sfat pentru alegerea unei pete de culoare in sufragerie?

Buna ziua Am renovat si in sufragerie am facut un perete o culoare dubioasa, un maro gen (am atasat o poza pentru edificare) restul peretilor fiind albi. Mobila este wenge la baza cu fetele crem foarte deschis lucioase. As vrea sa adaug o pata de culoare, ceva contrastant la canapea si draperii. Canapeaua va fi pozitionata in fata mobilei si cu spatele la fereastra. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc

Un perete este cu tapet alb cu flori rosii, ce culoare sa aleg pentru ceilalti pereti

In living am mobila maro inchis, covor maro, un perete este tapet alb cu flori stilizate rosii. Ce culoare ar trebui sa varuiesc ceilalti 3 pereti, avand in vedere ca am si balconul la living, deci este mai intunecos. Eu m-am gandit sa-i varuiesc in alb.

Ce culori sa aleg pentru o bucatarie foarte mica de doar 3 mp?

Buna seara! As dori o sugestie va rog....am gresie stejar in bucatarie (care este foarte mica de 3 mp)si hol...ce culoare sa aiba peretii pe hol ,bucatarie, dar mobila din bucatarie? Pentru o baie mica ce culori recomandati?(gresie, faianta)?

Dupa tencuirea peretilor interiori ii pot varui fara a mai da cu glet?

Buna ziua! Va rog, este posibil ca dupa tencuirea in interior a unei case sa fie varuiti peretii, fara gletuirea acestora? Exista vreun impediment, in afara de cel estetic? De asemenea, pentru ca exista tamplarie termopan alba, usile de interior si parchetul ce nuanta recomandati? Multumesc, numai bine!

Va rog sa ma sfatuiti pentru alegerea culorii peretilor din living

Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in alegera nuantei in living .Mobila este de culoare rosu si negru ,coltarul alb,usa si podeaua venghe. Va multumesc anticipat.

Am o canapea gri cu galben, cum pot zugravi peretii din living?

Buna ziua, am un living cu draperii rosii , scaune rosii si covorul la fel. Ce culoare as putea folosi pentru pereti? Canapeaua este un gri cu galben ? Multumesc

Mobila cires se asorteaza cu un coltar grej?

Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat:am cumparat un coltar grej(deschis) peretii sunt galben pai, mobila de cires si usi la fel,parchet stejar. Ce culoare sa aiba perdeaua,draperia si covorul? Se asorteaza mobila de cires cu coltarul grej?

Idei pentru amenajarea unui apartament cu tamplarie stejar auriu

Buna ziua, Sunt in curs de amenajare a unui apartament si am tamplaria pvc culoare stejar auriu, e un pic mai inchisa la tot apartamentul. Holul de la intrare are gresie crem, si este cu intrare directa in sufragerie, fara usa de acces, mobila din sufragerie este de culoare wenge. As dori 3 peretii de culoare crem si unul cafea cu lapte. Va rog sa ma ajutati ce culoare trebuie sa aleg pentru parchet, usile de interior, canapea , draperiile si covorul iar in bucatarie gresia este aceeasi culoare crem la fel si faianta. Ce culoare trebuie sa aleg pentru mobila si pereti. Multumesc anticipat.

Ce culoare se asorteaza cu portocaliu si verde lamai?

Buna ziua. Pentru holul unui apartament: am o lustra portocaliu inchis, dressingul este verde lamai.ce culoare credeti, ca as putea pune pe peretii holului? va multumesc

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro