renovat.ro

» » sfaturi parchet - Forum

sfaturi parchet

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce culoare sa aleg pentru usa la mobila wenge?

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti la mobila de culoare wenge ce culoare trebuie sa aiba usa si parchetul...Deasemenea culoarea la perdea si draperie. Va multumesc!

Culoarea parchetului trebuie sa fie aceeasi in toata casa?

Doresc sa stiu daca ,culoarea parchetului trebuie sa fie aceeasi in toata casa(hol 5 m luminos,2 camere si bucataria). Camerele sunt intre 12 si 15 metri patrati iar holul 2/5 ,bucataria fiind orientata spre nord. Usile ce culoare? Va multumesc anticipat pentru raspuns

Ce tip de parchet se potriveste cu usi de interior wenge?

Buna ziua. Ce tip de parchet s-ar potrivi cu usi de interior wenge? Mentionez ca as dori ca mobilarea sa fie de tipul celei scandinave. Multumesc.

Mobila mica living - sfaturi pentru alegerea culorii potrivite

Buna, Intrebarea mea ar fi simpla ,dar rezolvarea pentru mine e foarte grea. As dori o mica mobila in living si o masa micuta. Modelul mi-am ales dar la nuanta nu ma pot hotari. Mentionez ca am un coltar gri deschis ,parchet gri inchis ,perdea alba si peretii de culoare violet. Va rog un sfat pt draperii dar mai ales la masuta si mobila. Multumesc ,astept cu nerabdare sfatul.

Ce culori sa aleg pentru usi si parchet daca geamurile sunt termopan de nuc?

Am pus geamurile de termopan culoarea nucului. Am peretii prin casa albi. Ce culori sa aleg pentru parchet si pentru usile din casa?

Cu ce pot lipi cat mai bine parchetul din lemn masiv?

Buna ziua, Imi poate recomanda cineva cu ce solutie pot lipi cat mai bine parchetul din lemn masiv, model clasic? Mi-a recomandat cineva Sika Acoubond... a folosit cineva acest sistem? Va rog un raspuns... Multumesc

Reconditionare parchet masiv preturi

Am tot vazut anunturi cu reconditionare parchet. Nu prea stiu ce intra ca si operatii in astfel de servicii. Eu am niste lame de parchet masiv scoase din model exact in mijlocul casei si as dori sa le inlocuiesc cu altele. Se poate la un parchet clasic lipit acum multi ani sa se inlocuiasca 1 mp din mijlocul lui, apoi sa se dea 2 randuri de lac fara sa se cunoasca diferenta dintre cel nou si cel vechi? In preturile de reconditionare intra si schimbarea unor portiuni avariate sau doar raschetare si repaluxare?

Mobila cires se asorteaza cu un coltar grej?

Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat:am cumparat un coltar grej(deschis) peretii sunt galben pai, mobila de cires si usi la fel,parchet stejar. Ce culoare sa aiba perdeaua,draperia si covorul? Se asorteaza mobila de cires cu coltarul grej?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro