renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfaturi pentru alegerea bateriilor sanitare pentru baie

Am pentru prima data dupa 14 ani ocazia sa imi reamenajez baia de la apartament pentru ca gresia si faianta din ea erau invechite. Am ajuns acum la capitolul instalatii sanitare si mai exact la subcapitolul baterie chiuveta, cada si sifon de cada. Cum aleg cele mai bune produse aici si va dau urmatoarele carateristici de care vreau sa se tina cont in raspunsurile date: - nu vreau sa inceapa sa imi curga mai devreme de 1-2 ani? - nu vreau sa mi se ia zmaltul, luciul la ele mai devreme de 1-2 ani ? - sa nu se blocheaze clapeta sau sa nu inceapa sa functioneze greu , sau robinetul daca aceea baterie este cu robinet. - la sifonul pentru cada sa nu inceapa sa imi curga pe la supraplin cand este cada plina Va rog sa imi dati exemple de firme de baterii de chiuvete si cazi pe care le aveti pe acasa si de care ati fost multumiti in ultimii 2-3 ani. Va multumesc mult.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Vecinii mei au reamenajat locuinta acum doi ani si au cumparat de la Dedeman baterii sanitare pentru baie si pentru bucatarie de la firma „Grohe” si nu au avut probleme pana acum. Eu am in baie baterie pentru cada si chiuveta de la firma Kludi Amphora, cumparate de 4 ani, iar la bucatarie am baterie Sereno, monocomanda, montata de acum 3 ani si functioneaza fara repros de la montaj. Luna trecuta am curatat sitele prin care se filtreaza apa. Un aspect important in problemele semnalate de dvs. sunt: montarea de catre un instalator experimentat, igienizarea periodica utilizandu-se materiale adecvate (care nu zgarie) si utilizarea corecta a manetelor.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Instalatii sanitare ,

Taguri:    baterie chiuveta,    sifon de pardoseala,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro