Sfaturi pentru alegerea galeriei si perdelei pentru living violet cu parchet gri
Buna ziua,
Am un living 5 pe 5 cu pereti violet si parchet gri ,geamuri termopan alb ma ajutati sa aleg perdeaua si galeria? Multumesc. Neaparat trebuie sa fie galeria din metal sunt foarte scumpe si nu imi permit momentan!
Intrebare trimisa de un cititor din - Pitesti , Arges
vezi si firme constructii Arges
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: parchet gri, alegere perdele, galerie metalica,
Puteti alege galerie din lemn alba, care se va asorta perfect cu geamurile. Pretul acestora este intre 45-50 lei/m, asemanator celei din metal, dar mai putin sofisticata. O alta varianta ar fi sinele albe montate pe tavan, la pret de aprox. 20 lei metrul. Pentru perdea, va sugerez cateva variante: un material delicat, gen organza, lila foarte cald; alba cu elemente decorative argintii, dar foarte delicate; alba cu elemente decorative delicate violet. Indiferent de modelul de perdea ales, trebuie sa aiba falduri bogate, motiv pentru care trebuie sa cumparati ca material o data si jumatate (cel putin) latimea peretelui/geamului. Daca preferati sa aiba faldurile egale, puteti monta in partea superioara banda speciala cu 5 ate care va ajuta sa o aranjati frumos. Ca o parere, cred ca o galerie alba, din lemn, se va asorta perfect interiorului.