renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfaturi pentru amenajare garsoniera - optimizare spatiu

Buna ziua, Tocmai mi-am cumparat o garsoniera intr-un bloc nou in Bucuresti. Suprafata utila este de 42 metri patrati la care se adauga si 4.8 metri balconul. Va rog daca ma puteti ajuta. Tamplaria este nuc inchis si parchetul il voi cumpara o nuanta de alb cu gri deschis. Ceea ce ma intereseaza cel mai mult este sa obtin o optimizare si o eficientizare cat mai buna a spatiului. De asemenea am nevoie si de spatii destul de generoase pentru depozitare. Va multumesc mult.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Va sugerez sa alegeti mobila modulara, desfasurata pe verticala ce sa se compuna din elemente cu spatii inchise si cu sertare in vederea depozitarii obiectelor. In scopul eficientizarii spatiului disponibil ati putea face mobila pe comanda, cu dimensiunile si inaltimea preferata. In privinta canapelei, alegeti una de doua persoane, care se deschide in 3 parti, astfel incat sa nu ocupe spatiul destinat miscarii. In loc de fotolii alegeti perne de dimensiuni medii, in culori adecvate amenajarii interioare pe care sa le stivuiti intr-un colt al camerei cand nu le folositi. Daca mai doriti si alte sugestii va asteptam cu drag!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi , amenajare garsoniera ,

Taguri:    amenajare garsoniera,    nuc,    alb,    spatii depozitare,    spatii mici,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro