Sfaturi pentru amenajarea unui living cu mobila neagra
As avea si eu nevoie de sfatul dvs.Am mostenit o casuta nu foarte mare?( living/4/5 mp) si o bucatarie mai mica care nu are geamuri decat usa cu geam.Ce am cumparat pana in momentul de fata este mobila de living neagra complet perdele din franjuri alb cu negru si un covor negru,iar in bucatarie am luat o mobila complet alba.Ce culori ar trebui sa folosesc la pereti si parchet? Dar la gresia din bucatarie? Daca as opta pt tapet cum ar trebui sa accesorizez livingul? Cateva fasii sau un perete intreg? Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Bacau , Bacau
vezi si firme constructii Bacau
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua!
Mobila e culoare espresso, bucataria la fel, parchetul e ceva culoare cherry, acum imi stric capul de mai mult de 3 saptamini, si stau la dubii, ce culoare de shemineu ar merge, espresso sau alb, nu ma pot decide, tinind cont ca peretii sunt albi, si counter-ul la bucatarie e alb, daca ma puteti lumina si pemine sa fac alegerea corecta, varog!
Multumesc mult!
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: mobila neagra, culori living,
Albul si negrul in exces pot deveni obositoare vizual. Pentru bucatarie puteti alege gresia alba cu incastratii verde mar sau verde foarte deschis. Peretii bucatariei pot fi zugraviti in verde pal in combinatie cu alb (doi si doi) sau se poate aplica faianta verde mar si cateva elemente de accent albe. In privinta livingului, puteti zugravi peretii galben pai, crem sau combinatie de galben+orange. Parchetul poate fi un maro deschis sau (fag natur, cires, artar). Daca doriti sa realizati un colt cu efect vizual puternic, alegeti un tapet decorativ in nuante de crem+ maro+negru (foarte putin, doar de efect) pe care sa-l amplasati in spatele canapelei care poate fi: crem, bej, roscat sau caramiziu.