Sfaturi pentru renovarea unei camere de adolescenta
Buna ziua! Imi propun sa renovez camera fetei mele adolescente. Are mobila caramiziu cu bej si parchetul si usa maro inchis. Ea isi doreste o combinatie intre roz mai puternic si verde pal sau invers dar nu stiu cum sa ii combin. Ce culoare as putea da peretilor ? Dar covoarelor? Si cum as putea infrumuseta peretele ? ( sablon sau autocolant etc.)
Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Sarat , Buzau
vezi si firme constructii Buzau
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: camera adolescent, pereti verde cu roz,
La nuantele existente deja in incapere nu cred ca este de bun augur rozul, indiferent de intensitatea nuantei/nuantelor. Pentru a avea un design placut vizual, ar fi preferabil sa alegeti tonurile de verde, de la vernil pana la verde iarba. In acest scop, va sugerez sa amplasati un tapet pe peretele cu impact vizual puternic; cel din dreapta sau cel din fata cu intrati in camera. Tapetul poate fi din matase, pe fond vernil cald una din variantele elementelor decorative: frunze in tonuri de verde mai inchis sau mai deschis; cercuri verde iarba si alb; linii dispuse fantezist in tonuri de verde mar, verde iarba, alb, crem, alb coliliu(alb murdar). Ceea ce este important in alegerea tapetului pe langa nuantele de mai sus si calitatea sa, ar fi dispozitia modelului pe intreaga suprafata a acestuia. Covorul poate fi shaggy (cel cu fire lungi) un pasel coloristic in care sa se regaseasca culorile: crem, verde iarba, alb, caramiziu sau rosu sange, kaki si putin, foarte putin negru.