renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sfaturi si idei amenajare apartament cu trei camere in culori moderne

Buna ziua, Am renovat un apartament cu trei camere si nu stiu ce culori ar fi potrivite pentru parchet , pereti si mobila!? Precizez ca nu am ales decat usile de la camere care au culoarea stejarului iar cele din holul de la intrare sunt din sticla securizata, culoarea stejarului auriu la tocuri. Faianta din bucatarie banuiesc ca ar fi ideal sa fie in culoarea parchetului. Imi doresc culori calde, luminoase si moderne. Multumesc mult!

Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca doriti pe hol si in bucatarie parchet, ar fi bine sa alegeti parchet aquastep, deoarece este rezistent la umezeala, la trafic si la solutii de curatare, fiind superior datorita acestor calitati parchetului laminat. Este disponibil in multe nuante. Daca doriti o amenajare moderna a bucatariei, aceasta se caracterizeaza prin asocierea unor culori si nuante cu contrast puternic. Daca parchetul din hol si bucatarie are o nuanta calda, atunci mobila poate fi realizata in combinatia capucino+ verde mar/verde praz. In aceeasi nuanta, verde mar/verde praz, alegeti faianta. Poate fi realizat si un joc de culori la faianta intre verde praz si capuccino. In acest caz, corpul de iluminat poate fi in combinatia verde mar+verde praz+alb. Zugraviti peretii cu alb, iar covorasul oval poate fi in nuantele: verde deschis si inchis, bej sau alb si foarte putin negru, sau maro inchis, doar de accent. Pentru sufragerie puteti alege mobilierul wenge, iar parchetul in nuanta usii. Zugraviti peretii: unul bej sau ocru, iar ceilalti trei cu crem. Covorul poate avea un model fantezist in care sa se regaseasca nuantele: bej, verde kaki, maro deschis si maro castana. Canapeaua poate fi bordo, rosu chihlimbar, verde marin. Pentru fotolii puteti alege unele cu un design modern, in nuanta canapelei sau un ton mai inchis/deschis decat cel al canapelei. Puteti amplasa pe peretele din spatele canapelei un tapet din matase, cu un model uniform dispus pe intreaga suprafata, pe fond gri fier sau gri „cositor”(mai deschis) cu model negru si argintiu. In acest caz, ceilalti trei pereti ii zugraviti cu o singura nuanta: crem, bej, ocru, bej „trabuc”. In dormitor va sugerez parchetul in nuanta mai inchisa decat usa, mobila alb sau roscat. Peretii pot fi galben „soare”+ crem sau portocaliu cald; nuanta sampaniei + bej. Pe un perete amplasati un tablou cu rama neagra, ce reprezinta: vas cu flori, un aspect de natura cu perspectiva ampla. In baie puteti realiza un contrast cromatic intre: cada, wc, chiuveta (albe) alaturi de gresie si faianta. Se poarta contrastele alb+rosu; portocaliu+alb; negru+rosu; alb+gri inchis.

Luis a scris:

Buna ziua,

Doar poate sa va dau un link despre un material care este nou in piata si cu multe variante visual.

www.corkmarket.ro

Sunt variante calde, moderne care pastreza totusi un stil de eleganta.

Maria a scris:

Buna ziua

Multumesc pentru raspuns!
Inca sunt indecisa la culoarea parchetului pentru ca doresc aceeasi culoare in toata casa.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajare apartament 3 camere ,

Taguri:    amenajare apartament 3 camere,    zugraveli interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro