renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sifonier cu usi culisante si oglinda pe acelasi perete cu patul - cum l-as putea proiecta?

Am pat de centru si as dori o ideie de sifonier pentru pat cu usi culisante si oglinda. Am un metru in partea stanga si doi metri in partea dreapta. Ce modele imi recomandati..

Intrebare trimisa de un cititor din - Obrejita , Vrancea
vezi si firme constructii Vrancea

Raspunsuri si comentarii
Mariana C. a scris:

Puteti muta putin patul in zona in care aveti 1m pana la perete, astfel incat sa ramana doar 50 cm pentru trecere sau chiar mai putin. Astfel spatiul va fi mai mare intre perete si pat (socotind ca si pe partea cealalta raman 50cm de trecere/sau mai putin). In acel spatiu ganditi un model de dulap astfel: sa aiba 3 usi glisante; pe usa din mijloc montati oglinda pe toata suprafata usii; partile laterale ar putea avea loc pentru umerase, in timp ce zona mediana va avea sertare in partea de jos si rafturi in partea de sus. Usile fiind glisante nu micsoareaza deloc spatiul cand sunt deschise. La fel de bine ati putea realiza un model asemanator, dar cu doua usi; pe una dintre ele fiind montata oglinda. Un spatiu mai mare pentru umerase, si un spatiu mai mic pentru rafturi/eventual sertare. Cele doua parti ale dulapului nu e nevoie sa fie egal dimensionate pe interior; doar usile sa fie egale pentru un efect vizual placut.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    idei amenajari interioare,    sifonier,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro