renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sugestie alegere draperie living cu pereti portocalii

Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu o sugestie in ceea ce priveste alegerea draperiei pentru living. Parchetul este wenge, canapeaua este alba cu flori negre, exista 4 corpuri suspendate pe perete de culoare rosu, covorul e alb, iar perdeaua e din voal simplu. Sotul a varuit recent peretii cu portocaliu. De asemenea, daca aleg o nunta de draperie, trebuie sa fie aceeasi in toate camerele? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Draperiile sunt accesoriile decorative ce adauga personalitate amenajarii interioare. Ar fi bine sa alegeti draperii din materiale si culori diferite in fiecare incapere; culorile si textura depinde de stilul amenajarii, culorile dominante din camera respectiva sau daca doriti o culoare de accent ce se regaseste in draperii si un alt element din camera. In privinta livingului, va sugerez sa alegeti pentru draperie un material mai greu (in, brocat, vascoza, matase) deoarece perdeaua este din voal. Culoarea potrivita ar putea fi alba sau crem cu foarte mici floricele rosii pe toata suprafata sau albe din in cu model crem (dungi, linii) pe intreaga suprafata. Daca preferati sa evidentiati nuanta de rosu a mobilierului, puteti alege draperii din matase, uni, in nuanta acestuia; pot fi prinse pe timp de zi cu un snur din matase alb sau negru sau cu bratari de prindere in aceleasi culori.

Silvia a scris:

Buna ziua! Va multumesc pentru sfaturile utile pe care tot timpul le oferiti. As avea o intrebare cu privire la mobilarea dormitorului. Parchetul si usa sunt wenge, peretii portocalii, termopan alb la geamuri, perdea simpla din voal- draperia inca nu am ales-o si un covoras pufos alb. Mobila poate fi alba? Daca aleg tot wenge nu inchide prea mult camera? Camera e de 10 mp. Multumesc frumos pentru raspuns.

Elena V. a scris:

Va sugerez sa alegeti pentru mobila combinatia alb sau crem cu wenge dar in proportii coloristice aproximativ egale, astfel incat dominanta sa fie nuanta deschisa. Amplasarea unui element de mobilier complet alb ar genera discordanta cromatica puternica si suparatoare vizual. In privinta draperiilor puteti opta pentru ivoriu sau crem.

MARIA a scris:

Buna ziua !Am citit sfaturile si ideile dumneavoastra ,dar am nevoie de ajutor. Am un living de 8/4 m ,peretii alb ,parchet nuc (nu e foarte inchis),termopan nuc ,perdele crem deschis si draperii maro cu capucino pe care nu doresc sa le schimb .Doresc mai exact un sfat in privinta canapelei , covorului ,lustrelor-(3) pe lungul livingului si bibliotecii .Culoare ,model,material cam ce m-ar ajuta , pot schimba culoarea peretilor pe viitor !
Va multumesc anticipat!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi perdele si draperii , idei living ,

Taguri:    perdele si draperii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro