renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sugestie amenajare apartament cu 3 camere

Doresc sa renovez un apartament cu 3 camere si nu am nici o idee. Ajutati-ma cu sfaturi privind culoarea usilor, a parchetului, a mobilei si a peretilor, mentionez ca tamplaria PVC va fi maro.

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Elena Vizitiu a scris:

Puteti opta pentru usi interioare in aceeasi culoare, doar foaia sa difere; spre baie foaie plina, iar spre restul incaperilor sa se diferentieze prin design- eventual cu incastratii din sticla. In privinta culorii ar fi bine sa optati pentru o nuanta neutra: lemn natur stejar, lemn natur cires (mai roscat) sau lemn natur brad. Pentru pardoseala alegeti in primul rand duritatea adecvata traficului pe care il veti avea in interior: hol, bucatarie, eventual living trafic intens, dormitoare trafic mediu. In privinta culorii parchetului va sugerez sa alegeti aceeasi nuanta pentru toate incaperile, deoarece va va fi si mai usor sa combinati lamelele de parchet in cazul unor suprafete mai dificil de placat. Culorile pot fi in tonuri neutre, de pamant: stejar, rialto oak, cires (deschis), stejar rustic; pentru ca apoi sa accesorizati interiorul usor cu mobilierul si ale elemente decorative. Peretii pot fi zugraviti in combinatii cromatice, doi cu doi pereti sau unul si trei. In bucatarie: alb+vernil, alb+bej mobila in combinatie de alb si maro deschis sau alb si vernil sau o nuanta capuccino. In living puteti folosi combinatiile galben pal+ocru sau galben pal+portocaliu cald ori bej+crem, iar mobila poate fi wenge, canapeaua si fotoliile caramizii, maro scortisoara sau portocaliu dovleac (pentru a obtine contrast cromatic). In dormitor puteti opta pentru mobila alba, iar peretii crem sampanie+galben soare; alb+maro trabuc; galben pal+portocaliu cald(peretele din spatele patului ar fi bine sa fie colorat pentru contrast.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajare apartament 3 camere ,

Taguri:    amenajare apartament 3 camere,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro