renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Sugestii pentru alegerea culorilor la canapea. covor, perdele si tapet

Buna ziua, Am atasat o fotografie cu culoarea parchetului din casa mea (cires). Vreau sa pastrez parchetul, dar vreau sa schimb mobila in living (cea di fotografie) si sa pun perdele si draperii la usa ce da spre tereasa(din fotografie). De asemenea, as vrea sa pun si un tapet pe unul sau mai multi pereti. Ma puteti ajuta cu alegerea culorilor la canapea, covor, perdele, draperii si tapet? Daca aveti sugestii si pentru dormitor, care este mult mai mic (aceeasi culoare a parchetului care va ramane), as aprecia foarte mult. Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sibiu , Sibiu
vezi si firme constructii Sibiu

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Culoarea calda a parchetului va permite amplasarea unei canapele de culoare inchisa, eventual wenge sau negru, mobila poate fi o combinatie de wenge cu bej sau crem. In privinta perdelei puteti opta pentru material alb, delicat, uni, in falduri ample, (eventual organza), iar draperia poate fi: aurie si legata cu un snur de matase maro inchis sau negru; crem, uni, asemeni combinatiei din mobilier, din material lucios, sau cu delicate modele florale sau linii negre sau maro inchis. In privinta tapetului, cred ca este mai bine sa-l amplasati pe un singur perete, cel cu impact vizual putetnic. Modelul poate fi ales dintre cele din matase, fondul poate fi crem+ modele florale mici cu negru, roscat sau caramiziu cu modele florale, linii, cercuri crem. Un tapet elegant ar fi si cel cu dungi verticale, combinatie de: maro, bej, crem, roscat, alb coliliu, si negru foarte delicat. Daca optati pentru tapet cu model floral, ar fi bine ca draperia sa fie uni. Pentru dormitor puteti alege mobila alba, capuccino sau crem, pentru a crea senzatia de spatiu; pe un perete amplasati un tablou cu rama in nuanta parchetului, perdea alba si draperie culoarea untului, cu elemente decorative maro.

Aura a scris:

Multumesc mult. Si covoarele pentru ambele camere cum sa fie?

Aura a scris:

De asemenea, am uitat sa va intreb daca peretii ar trebui sa ramana in culoarea alb. Si ultima intrebare: mie imi place ideea de bara pentru agatarea perdelei si draperiei. Credeti ca merge sau e de preferat sina. Si ce culoare sa fie? Promit ca o sa va urmez toate sugestii si o sa va trimit si fotografii. Multumesc inca o data mult pentru sfaturi.

Elena V. a scris:

Pentru covorul din living va sugerez sa alegeti nuanta dominanta crem si cateva dungi fanteziste delicate bej si negru sau maro inchis. Pentru dormitor, poate ar fi bine sa optati pentru covor in stil modern, cu fire lungi, cu nuante dominante maro si bej, relativ egale ca pondere, prin care pot fi nuante de alb sau alb coliliu (alb murdar). Pentru perdeaua si draperia din living puteti alege galerie duo, realizata din lemn de pin sau alta esenta in culoare deschisa. Avantajul consta in nuanta delicata, deschisa, care nu va atrage privirile spre acel spatiu; pot fi montate ambele accesorii cu ajutorul inelelor; culiseaza usor pe bara permitand manevrare simpla. Prinderea perdelei si draperiei presupune realizarea unui tiv de cca.2cm de care se prind clemele. Asteptam poze cu designul realizat. Succes!

Aura a scris:

Multumesc mult. Va mai deranjez cu doua ultime intrebari:
1.referitor la culoarea peretilor, eu as prefera sa ramana albi (exceptand peretele cu tapet). Este asta o problema? Credeti ca s-ar potrivi mai bine pe alta culoare?

2. Daca ma voi hotari sa schimb usile, pot alege culoarea wenge sau trebuie ceva deschis la culoare?

Beatrice a scris:

Buna ziua!

Imi puteti spune si mie ce culori sa folosesc pentru mobila, canapea, perdele si draperii pentru living cu pereti albi si tamplarie wenge . Multumesc

Ludvic a scris:

Am mobila de culoare gri deschis cu aplicatii albastre , ce culoare pot sa aleg pentru pereti,perdea si covor?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    parchet cires,    tapet,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro