Sugestii pentru amenajarea unei bucatarii de aproximativ 8 metri patrati?
Buna ziua!ma bucur ca v-am descoperit!...
Citesc de ceva timp despre bucatarii....
Am o bucatarie de 3 m lungime si 2.5 latime pe care trebuie s-o renovez de la 0. Va rog sa-mi dati cateva sugestii pt culoare mobila, culoare pereti, faianta, pardoseala. Multumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - Tulcea , Tulcea
vezi si firme constructii Tulcea
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua! M-am apucat de renovat bucataria...... Sugestiile d-voastra mi-au placut si le-am urmat.... Am o mica problema.... Vreau sa-mi pun parchet, nu gresie.Daca parchetul este natur mai pot sa fac peretii lila cu alb?! Caci aceasta idee ma incanta! Multumesc!:)
Da, este o idee buna, mai ales daca va place nuanta. Culorile dominante sunt cele ale mobilierului, ale peretilor, iar pardoseala este o nuanta calda, de pamant, care nu face decat sa le evidentieze pe celelalte. Spor la treaba si...asteptam poze cu bucataria dvs superba!
Buna ziua,
Vreau sa renunt la zugeaveala calcio mai veche si sa trec la zugraveala cu lavabila. Care a cea mai buna/ eficienta metoda?
Multumesc!
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: renovare bucatarie, alegere culori,
Trebuie sa va hotarati asupra culorii care va place, pentru a realiza designul dorit. Puteti alege o nuanta de lila pentru mobilier, uni sau in combinatie cu alb. In acest caz, puteti alege gresia mov, faianta lila cu insertii albe sau alba cu insertii mov. Peretii pot fi realizati in combinatia de alb si lila cald, doi cu doi pereti sau unul si trei. In aceeasi masura puteti face mobila alb cu vernil, gresie vernil (putin mai inchis) si faianta poate fi alba, cu cateva bucati de faianta vernil, asezate pe unul dintre peretii de 3 m, opus celui cu mobilierul, intr-un joc fantezist, iar zugraveala alb si vernil foarte cald. Daca preferati sa puneti ca pardoseala parchet, ar fi bine sa alegeti tipul aqua step, deoarece este rezistent la apa, umezeala si socuri mecanice. Nuanta poate fi lemn natur sau gri, langa care se pot alatura cu succes nuante de verde/vernil sau galben/ portocaliu cald; in acest caz peretii pot fi crem. Perdeaua ar fi bine sa fie alba indiferent de celelalte culori alese.