renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Tabla ondulata pentru acoperis noua, picura in casa?

buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, in 2014 am refacut acoperisul casei, cu tabla ondulata, groasa, sub care sunt sipci, folie anticondens, si astereala. De un timp a inceput sa-mi ploua in pod, nu tot timpul si nu in acelasi loc. Am verificat tabla si e in regula, am izolat fiecare surub cu o chestie la tub, cea mai scumpa speciala pt. reparatii tabla, nici o schimbare, ploua in continuare, nu mult dar ploua, ce solutie ar mai fi in afara de schimbarea tablei care e noua, exista vreo solutie bituminoasa cu care sa dau pe tabla sau ce sa fac????? ca ma dispera situatia asta mai ales ca amenajez o mansarda in podul casei. multumesc marina

Intrebare trimisa de un cititor din - Sectorul 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Florin a scris:

Vedeti ca va ploua pe la coama. Tabla cutata cand a fost pusa nu a fost petrecuta bine sub coama de sus. Cand ploua cu vant apa este suflata in sus si apoi pleaca pe folia anticondens si iese in casa prin diverse locuri, locuri in care dvs fizic nu aveti nicio problema, doar pe acolo iesie in casa venita de sus de la coama.

Nu schimbati tabla ci doar prelungiti coama de sus circa 50 cm sau 1m de o parte si de alta cu o tabla care nu este cutata pt a impiedica sa sufle vantul apa in sus .

Va pot face si o schema a motajului

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    tabla,    mansarda,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro