renovat.ro

» » termoizolatie - Forum

termoizolatie

Vrei sa adaugi o intrebare?
Se poate incepe placarea cu polistiren la un bloc cu acoperis neterminat si caramida uda?

La un bloc aflat in constructie cu acoperisul nefinalizat si caramida uda din cauza ploii se poate incepe placarea cu polistiren? Multumesc

Costuri pe metru patrat izolare termica Bucuresti

Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt costurile pe metru patrat pentru izolare termica (manopera plus materiale) pentru o suprafata de 75 mp in Bucuresti? De asemenea as vrea sa stiu si un pret pentru zugravire fatada cu var de exterior pe metru patrat, pentru aceasi suprafata. Multumesc

Solutie renovare pereti casa veche, tencuiala, polistiren

am nevoie de un sfat. locuiesc intr-o casa veche construita in 1939 care a fost tencuita cu var si nisip asa cum se tencuiau casele la vremea respectiva. acum as dori sa o reconditionez pe interior si exterior insa parerile meseriasilor pe care i-am consultat au fost diferite. unii au spus ca pot pune linistita plasa de polistiren peste peretii vechi apoi adeziv si tinci de interior si am rezolvat problema usor si rapid. altii au zis sa dau tencuiala veche jos si sa ii dau tencuiala noua. sincer prima varianta mi se pare mai simpla si mai repede de facut insa nu pot sti cat este de eficienta. as dori sa aflu si parerea dvs in legatura cu aceasta problema. va multumesc Mihaela

Izolare exterioara casa veche din lemn cu pereti cu lut

Detin o casa din lemn, veche, pereti cu lut si as dori sa o termoizolez la exterior cu polistiren (nu stiu de care ar fi indicat intrucat izolatia oferita de lemnul gros din pereti este de luat in seama) iar la interior gipscarton cu vata minerala ( e necesara folia bariera de vapori ? ). As dori sa-mi dati o idee pentru a face o treaba cat mai buna. Va multumesc.

Celuloza sau poliuretan pentru masarda?

Dintre toate materialele pentru mansarda am ramas cu alegerea intre celuloza sau poliuretan. Pentru acelasi coeficient termic pretul este apropiat intre ele, asa ca nu le pot separa dupa pret. Pot spune ca celuloza este mai permisiva unidirectional cu umiditatea, lasand-o sa iasa din interior pe cand pu nu are aceasta permisivitate la umiditate. Pe de alta parte, spuma pu asigura o rezistenta mai crescuta a structruii (din cate am auzit). Mai aveti si alte argumente pro/contra care m-ar face sa ma decid pentru unul din ele?

Polistiren sau rigips pentru peretii interiori?

Buna ziua , De curand am cumparat o casa in localitate, casa are peretii exteriori din caramida si pamant ca si grosime undeva in jur de 60 cm, in interior peretii nu sunt drepti si prezinta urme de igrasie, as vrea sa izolez casa pe exterior cu polistiren de 10 dar nu stiu la interior cum sa procedez ( polistiren sau rigips ). Aastept sfatul dvs.

Cum izolez termic un tavan? Deasupra este mansarda nelocuita

Buna ziua, Am o casa parter +mansarda , are placa intre parter si mansarda si nu este izolata nici interior nici exterior , doar sub parchet polistiren extrudat de 2 cm. Nu este igrasie in casa dar in camere iarna este foarte frig, nu tine caldura. La acest moment as vrea sa izolez mai intai plafonul intre parter si mansarda. Acum mansarda nu este locuita, dar este totusi spatiu de depozitare. Va rog sa-mi spuneti cum este mai bine sa izolez plafonul pe interior cu polistiren expandat de 10 cm sau pe placa deasupra cu polistiren extrudat de 3 sau 5cm? Va multumesc!

Ce marca de termosistem sa aleg?

Urmeaza sa-mi izolez locuinta si vreau sa-mi iau tot termosistemul de la aceeasi firma, din motive de compatibilitate a materialelor. Apreciez parerile dumnoavoastra.

Izolare mansarda cu polistiren si vata de 10 cm -este corect?

Este vreo problema daca izolez masarda cu polistiren de 10 cm si vata de 10cm cu folie de aluminiu?

Polistirenul extrudat de 3 cm este la fel de eficient ca cel expandat de 8 cm?

Polistirenul extrudat de 3 cm este la fel de eficient ca cel expandat de 8 cm in placarea la exterior a unui perete ? Va multumesc.

Pot izola un perete pe exterior daca l-am izolat la interior cu polistiren?

Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: as putea izola peretele de la living si pe exterior, daca pe interior a fost deja izolat cu polistiren extrudat de 5 cm? In timp se va crea mucegai? De asta mi-e cel mai teama... Va multumesc

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro