renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Tinciul prinde peste glet ?

Salutare, va rog sa-mi spuneti daca stiti , prinde tinci-ul peste glet ? Astept un raspuns cat se poate de repede, va multumesc anticipat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Giurgiu , Giurgiu
vezi si firme constructii Giurgiu

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Tinciul se da peste tencuiala, iar nu peste glet. In cazul de fata ar fi indicat sa slefuiti perfect gletul, daca apar fisuri trebuie remediate, se lasa sa se usuce, apoi tinci. Puteti amplasa si coltare pentru o lucrare estetica si de calitate. Nu aplicati tinci peste glet pentru ca lucrati degeaba!

gabi a scris:

Nu inteleg, adica ce se poate intampla daca am aplicat tinciul peste glet ? Va spun situatia, am facut peretele de righips, am tras gletul si proprietarul s-a razgandit vrand sa dea tinci peste tot in camera. Nu am avut ce sa fac in aceasta situatie , am dat tinci peste .. zici ca poate sa cada? Asa arata destul de bine, am dat si lavabilul. Ramane sa vedem pe parcurs ce se va mai intampla. Este un bloc nou, deci mai am destul de mult de munca in acel loc.

Lungu a scris:

Doresc sa dau adeziv polistirol la interior dar înainte a fost dat glet dacă pun plasa mai crapă sau ce sa fac? Și driscuit acesta

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: glet , tinci , zugraveli interioare ,

Taguri:    tinci,    glet,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro