renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Trebuie indepartat lavabilul de pe perete inainte de a aplica decorativa?

In urma cu sapte ani am izolat casa cu polistiren expandat de 5 cm. "meseriasul" peste plasa din fibra de sticla a aplicat doar un strat de adeziv direct peste plasa, iar la scurt timp (citeva zile) a aplicat vopseaua lavabila cu trafaletul. Problema mea este ca dupa ce s-a uscat in timp a inceput sa se vada conturul placilor de polistiren si se vede urit. Lavabilul este de calitate. Acum as dori sa pun o decorativa pentru a nu se mai vedea conturul placilor de polistiren. Pentru pregatirea peretelui voi da o amorsa de calitate (cum se numeste amorsa?), dupa uscarea amorsei un strat de adeziv pentru polistiren, iar dupa uscare amorsa decorativei care urmeaza. Lavabilul existent pe perete se prezinta bine e tare (foarte tare). Intrebarea este: trebuie indepartat in acest caz lavabilul de pe perete cu peria de sarma deoarece peretele are o rugozitate (nu este neted sticla). Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Intrebare trimisa de un cititor din - Com. Sanpaul , Mures
vezi si firme constructii Mures

Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    mod aplicare,    tencuiala decorativa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro