renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Unde gasesc coltare colorate pentru living?

Unde gasesc coltare colorate si covoare colorate pentru living? Multumesc mult.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Puteti gasi in magazinele ce comercializeaza mobilier sau in magazinele care realizeaza si mobila pe comanda dupa dimensiunile si in culorile dorite de clienti. In cazul in care doriti sa va oferim cateva date de contact ale unor ateliere ce executa mobilier pe comanda, va rugam sa reveniti pentru a preciza judetul sau localitatea de domiciliu astfel incat sa va dam datele de contact ale unor firme cu acest domeniu de activitate.

Daniela a scris:

Eu am vazut cele mai colorate canapele la Mobila Dalin si preturile mi s-au parut accesibile. Am admirat un coltar turcoaz dar nu mi-a placut la el modul in care se extindea - nu mi sa parut a fi un pat cat de cat confortabil pentru dormit. Am vazut la ei pe site ca au si reduceri....
Covoare interesante si mai colorate poti gasi in magazinele Diego dar si prin magazinele din Prelungirea Ghencea, daca esti din Bucuresti. Eu am cumparat de la Diego un covor foarte frumos pentru camera fetitei mele.

Geanina a scris:

Buna ziua , unde gasesc canape asa colorate? Va multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    canapele,    covoare living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro