renovat.ro

» » usi de interior - Forum

usi de interior

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce culoare de scara interioara sa aleg intr-o casa cu usi albe si negre?

Buna, Intr-o casa cu usi albe si negre, ce culoare ar trebui sa fie scara interioara? Multumesc

Recomandare persoana specializata sau firma pentru reconditionare usi

Buna ziua, Va rog, un ajutor pentru reconditionarea unei usi din lemn, de exterior, la casa, care a avut colant aplicat, care a crapat si s-a exfoliat prin anumite locuri! Exista posibiliatea unei recolantari? Puteti sa-mi recomandati o persoana specializata, care sa vina la fata locului, sa analizeze situatia si sa decidem? Multumesc mult!

Usile albe se asorteaza cu parchet din lemn masiv stejar auriu?

As vrea sa aflu daca procedez corect. In camere si living am parchet din lemn masiv stejar auriu, tamplarie termopan alb. Pot alege usile de interior tot albe sau crem? dar peretii sa ii fac albi sau pot alege o alta nuanta? Multumesc

Doresc oferta de pret pentru furniruire usa

Buna ziua, Doresc oferta de pret pentru furniruire usa. Cum se procedeaza? Multumesc,

Caut distibuitor de sine glisante pentru usi

Buna ziua, Caut un distibuitor de sine glisante pentru usi stil hambar. Ma puteti ajuta cu niste contacte? Multumesc!

Cu ce asortam usile de interior wenge?

buna ziua, Am intr-un apartament mic confort 2 usile la camere (living si cele 2 dormitoare) de culoare wenge si pe jos am parchet laminat culoarea fagului (roscat). Cu ce asortez acestea priving culoare mobila si perdele?

Alegerea usilor interioare din apartament

Vreau sa-mi schimb usile interioare din apartament cum ar trebui alese: toate sa fie cu acelasi model? sau pentru sufragerie un fel, la baie altfel, debara altfel...dormitor altfel. Multumesc frumos.

Firma reconditionare usi celulare de interior

As putea apela la firma dvs. pentru reconditionarea unor usi celulare de interior si reparatii la tocuri de lemn cu pervaz vechi, blocul fiind construit cam acum 40 ani?

Ce culori sa aleg pentru mobila si perdele in living si dormitor?

Buna ziua, Am o casa inca nemobilata. Am parchet gri deschis in toata casa, am luat in living o canapea ( model havana)) pe culoare gri, pernele si exteriorul canapelei cu flori rosii dar materialul tot gri este si nu stiu ce draperii si perdele sa pun si nici mobila nu stiu culoarea(ma gandeam alba). Masa as vrea sa fie alba. Usile in toata casa sint albe si patul de la noi din camera este tapitat de culoare rosu cu negru. Multumesc

Cum aleg corect culoarea usilor de interior?

Buna. Am renovat un apartament si nu stiu cum sa aleg nuanta usilor. Parchetul este un gri deschis , pereteii sunt crem. La intrare in apartament este un hol lung din care se intra in toate camerele, prima este bucataria care la fel ca holul zugravita crem si parchet gri deschis,nu am nici un obiect de mobilier de aceea m-ati ajuta daca mi-ati spune ce culoare sa aleg si mobilierul pentru bucatarie, in hol va fi un dresing pentru care iarasi nu stim ce nuanta sa alegem,una dintre camere este alba si cu parchet gri iar cealalta este bej cu parchet maro cu striatii negre. Multumesc.

Este posibila montarea unei usi glisante pe peretele cu plinta de gresie?

Buna ziua, Cum pot monta o usa glisanta la bucatarie , daca pe partea de perete pe care doresc montarea acesteia exista plinta de la gresie ? Va multumesc

Am usi cires deschis, ce culori pot zugravi peretii apartamentului?

Buna ziua! Vreau sa zugravesc holul apartamentului (de 4 camere), usile sunt de cires deschis ce culori pot folosi? Sufrageria pot sa o zugravesc la fel ca holul? Este mare 4/5 mp ? Camerele au mobila de culoare fagului si stejarului ? Ce culori sa folosesc in camere ? Va multumesc!

Usi interior wenge, se mai poarta in 2015?

Buna ziua Dorim sa ne amenajam apartamentul de 2 camere si va scriu din dorinta de a afla daca usile wenge se mai poarta in anul 2015 sau este ceva demodat si banal? multumesc de raspus, AA din Botosani

Cum montez o usa glisanta la bucatarie daca pe perete am bagheta de la gresie?

Buna ziua, Doresc sa montez o usa glisanta la bucatarie, insa pe peretele cu usa exista deja bagheta aceea de la gresie. Cum se poate monta? Multumesc, Adriana

Cum montez o usa glisanta la bucatarie daca pe perete am bagheta de la gresie?

Buna ziua, Doresc sa montez o usa glisanta la bucatarie, insa pe peretele cu usa exista deja bagheta aceea de la gresie. Cum se poate monta? Multumesc, Adriana

Cam cat costa o usa de interior pentru apartament?

Buna ziua, As vrea sa stiu cam care este pretul unei usi de interior (blocul este din 1972)? Multumesc

Cam cat costa o usa de interior pentru apartament?

Buna ziua, As vrea sa stiu cam care este pretul unei usi de interior (blocul este din 1972)? Multumesc

Am mobila si pereti albi, ce culoare sa aleg usa si parchetul?

Buna ziua, Am o intrebare: mobila in dormitor este alba , peretii albi. Ce culoare sa aleg la parchet si usa? Mentionez ca pe hol am o gresie portelanata maro roscat. Multumesc frumos!

Caut firma sau specialist pentru reconditionare usi vechi de stejar

Buna ziua, Ma intereseaza o firma sau un specialist pentru reconditionarea unei usi de exterior de stejar. Multumesc

La o casa cu parter, etaj si mansarda, pot monta usi de nuante diferite?

Va rog, pentru o casa cu parter, etaj si mansarda, pot monta usi in nuante diferite - pentru parter wenge, pentru etaj alb sau stejar, pentru mansarda wenge sau stejar? Si, ce nuanta de parchet ar fi potrivita, avand tamplarie pvc alba. Multumesc!

Vreau o oferta pentru reconditionarea unor usi vechi de apartament

Buna ziua, Am la apartament usi vechi si as dori sa le reconditionez inclusiv tocul. va rog sa imi spuneti cat m-ar costa care este perioada de reconditionare si cum pot sa vorbesc cu dvs. si alte aspecte. Gabriela. Va multumesc si astept raspunsul dvs. cat mai repede.

Ce culoare sa aleg pentru usile de interior daca am parchet stejar auriu deschis?

Buna Acum imi aleg usile, cu mentiunea ca am pus deja parchetul (ca si culoare stejar auriu mai deschis) si usa de la intrare (nuc inchis). Am ales modelul de usi interioare, insa am nevoie de ajutorul vostru sa imi ziceti daca este in regula sa aleg o nuanta care sa fie in armonie cu usa de la intrare mai mult (nuanta de nuc mai deschis putin si in acelasi timp sa fie in contrast cu parchetul) sau sa ma orientez spre o nuanta mai apropiata a parchetului (stejar auriu)? Mentionez ca peretii sunt in culori neutre. Multumesc!

Sa pastrez usile vechi si sa le reconditionez sau sa cumpar unele noi insa ce culoare?

Buna ziua! Ma numesc Manuela si am si eu o intrebare, daca sunteti amabil(a) sa-mi raspundeti..am un apartament de 3 camere si nu stiu ce usi de interior sa aleg...in conditiile in care ferestrele pvc sunt de culoare nuc, parchetul este din lemn masiv, culoarea stejarului iar peretii vor avea culoare alba sau cel mult pastel si nu in ultimul rand pe hol si bucatarie este ciment mozaicat. Sa pastrez usile vechi din lemn si sa le reconditionez si sa le vopsesc dar in ce culoare sau sa achizitionez altele noi si de care????

La o casa cu tamplarie culoarea nucului ce culoare s-ar potrivi usilor interioare?

Buna ziua! La o casa cu tamplarie culoarea nucului ce culoare s-ar potrivi usilor interioare? Sunt indecisa intre nuc si alb. Precizez ca usa de la intrare este din lemn culoarea nucului.

Intr-un living cu parchet de fag ce nuanta ar trebui sa aleg pentru usa si galerie?

Buna ziua. Pentru un living cu parchet de fag,ce nuanta ar trebui sa aiba usa si galeria? Mobila este wenge cu accesorii argintii, se potriveste? Ce draperii si ce covor s-ar potrivi? Iar pentru un dormitor cu parchet fag si mobila cires ,ce culoare ar fi ok pentru pereti ? Va multumesc

Vreau o oferta pentru reconditionarea unor usi de interior furniruite

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca va ocupati cu reconditionarea usilor de interior furniruite, si care este pretul dvs. pentru o astfel de lucrare. Cu speranta ca veti da curs solicitarii, multumesc anticipat.

Cum aleg culoarea usilor in functie de parchetul ales

Ce culoare de usi se potriveste la un astfel de parchet ?

Ce culoare sa aleg usile de interior daca am peretii albi si gresia verde mar?

Buna ziua, Ce culoare de usi sa aleg la un apartament care are peretii albi,parchetul alb si gresie verde mar in bucatarie,baii si holuri. Mentionez ca mobila va fi alba. multumesc,

Am geamurile si usile exterioare maro pot sa aleg pentru interior usi albe ?

Daca am geamurile si usile exterioare maro pot sa optez pentru usi albe in interior? Va multumesc!

Usile din apartament trebuie sa fie toate la fel adica pline?

Va rog sa-mi spuneti daca usile din interiorul apartamentului trebuie sa fie toate la fel,pline? Pot sa pun usa cu grila la living si pline la baie si dormitor? Designul celor pline e asemanator cu al celei grila. Culoarea e mahon la fel cu usa de intrare si mobila din living. Va multumesc.ana.

Pot alege un singur model de usa in toata casa?

Se potriveste acest model de usa in toata casa : baie,dormitor,sufragerie?

Intr-un hol mic pot alege usi nuanta wenghe?

Buna ziua, Intr-un hol mic cu peretii albi, gresie verde mar si 4 usi se potriveste ca nuanta usilor sa fie wenghe ? Nu vreau sa inchida imaginea holului. Multumesc

Ajutor in alegerea modelului pentru usile interioare

Buna ziua! Sunt la inlocuitul usilor interioare si m-am impotmolit la alegerea modelului. Am schimbat usa din baie si usa din bucatarie (un model asemanator, cu putin geam pe rotund), iar pentru camere nu stiu ce model sa aleg.Va rog sa ma ajutati in alegerea usilor pentru dormitor si sufragerie. La dormitor usa fara geam? La sugraferie cu geam? Pe rotund? pentru ca asa am pus la celelalte camere?! Multumesc!!!

Usile de interior trebuie sa se asorteze cu parchetul?

Buna seara, Living 5/4 cu canapele si fotolii cogniac. Mobilierrul se doreste a fi facut minimalist deschis la culoare (alb prafuit sau ceva de genul), parchetul din nou deschis la culoare ( alb cu venisoare gri, )peretii galben pai, perdea galben cu portocaliu, covor?, usa? La usa inteleg ca trebuie sa fie in acelasi ton cu parchetul. Se tine cont si de culoarea gresiei de pe hol care este maro? Va multumesc.

Usile interioare trebuie sa fie mai inchise decat parchetul?

Buna ziua, Dorim sa montam usi interioare din stejar stil clasic. Am dori ca usile sa fie de culoare alba sau crem. Cosiderati ca parchetul poate sa fie din stejar albit sau natur sau usile sa fie mai inchise decat parchetul ? Mobilierul stil clasic pentru dormitor reconditionat cum il asortez cu usa si parchetul ? Draperiile la dormitor ce culoare s-ar potrivi ? Se poate pune tapet pe un perete ? Daca da, de ce ar trebui sa tin cont ?

Usile de interior este bine sa fie identice sau diferite?

Locuinta pe care o renovam are un hol patrat de aprox 4,5 mp,pe o latura este un dormitor si bucataria,vis-a-vis livingul si alt dormitor.Fata in fata cu usa de la intrare este toaleta.Intrebarea mea este legata de usi,si anume este de preferat ca usile sa aibe modelul/decupajul identic sau diferit? Iar legat de culoare,daca usa de la intrare este wenge,cum ar arata daca usile ar fi nuc amestec! Daca as alege wenge si pt ele ma gandesc ca ar fi cam inchis holul tinand cont ca nu intra lumina naturala).Multumesc!

Cum pot sa refac niste usi de apartament cu furnir?

Cum pot proceda sa refac niste usi de apartament cu furnir nou,si scurtarea lor putin? Dupa ce s-a pus parchet nu se mai potrivesc. Multumesc ,astept raspuns

Cum asortez usile interioare cu parchetul?

Buna. Sunt in dilema totala in legatura cu culoarea usilor interioare. Mentionez ca toate geamurile sunt albe,casa e in renovare si nu am ales parchetul si nici culoarea peretilor, Nu vreau sa aleg culori foarte inchise la parchet si mobila. Usile ca si model le vreau cu rama de lemn si sticla mata, ajutati-ma la alegerea culorilor usi interioare, pardoseala, mobilier,pereti.

Ce culoare sa aleg usile pentru interior?

Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutorul d-voastra. Nu stiu ce culoare sa aleg usile de interior, parchetul fiind din lemn culoarea fagului, iar mobila, culoarea wenge, peretii albi, iar pe hol, culoarea cuierului este un crem cu wenge. Multumesc anticipat pt raspuns!

As dori un numar de telefon pentru furniruirea usilor unui apartament

As dori si eu un nr de telefon pt furniruirea usilor dintr-un apartament din prundu , pitesti. multumesc!

Cum pot furnirui niste usi vechi vopsite?

Daca am usi vechi de apartament (vopsite ) cum le pot furnirui? Ce pasi trebui sa urmez , pentru a le furnirui?

Cum pot repara niste usi vechi de apartament?

Cum pot repara usile de interior (de apartament )si apoi vopsi? Multumesc

Ce culoare sa aleg usile de interior daca tamplaria exterioara este culoarea nuc

Buna seara, Va rog sa-mi sugerati ce culoare sa pun la usile de interior, cele de exterior si geamurile fiind nuc. Multumesc mult! Maria

Daca am parchet gri inchis ce culoare sa aleg pentru usi?

Am un apartament cu 2 camere la parter si toti peretii sunt in alb cu geam termopan de culoare alba si parchetul e culoarea stejarului grigio (gri inchis).Ce culoare sa cumpar usile?

La baie si bucatarie trebuie usa cu geam?

Buna ziua! Vrem sa schimbam usile din apartament si nu stim daca la baie si bucatarie trebuie neaparat usa cu geam,cele cu geam sunt foarte scumpe fata de cele normale. Multumesc.

Ce culoare sa aleg usile de interior?

Buna am o problema care as vrea sa imi rezolvati cat de repede.Am construit o casa si acum sunt la pasul sa comand usi de interior ,puteti sa ma sfatuiti ce culoare sa comnand daca o sa-mi pun parchet gri,mentionez ca geamurile termopane sunt albe si usa de intrare la fel.Multumesc

Cum pot da jos vopseaua de pe usile de lemn?

Voi achizitiona o casa la tara.Nu vreau sa scot tocaria si nici usile pentru ca sunt foarte sanatoase, adica din lemn adevarat, numai ca sunt vopsite intr-o culoare urata. Vreau sa cojesc vopseaua de pe ele si de pe toc si apoi sa le dau cu bait si lac sa le dau aspectul lor natural de lemn, trebuie sa schimb clantele la usi ,ce sfaturi imi dati si cum sa procedez? Multumesc. Astept un raspuns.

Cum aleg culoarea usilor si a parchetului?

Intr-un apartament cu hol lung doresc sa ma sfatuiti cum sa aleg culoarea usilor: mai inchisa gen stejar si bej pe jos; ori pot alege culoare deschisa si la parchet si la usi? E vreo regula cum ca nu pot alege si usi culoare deschisa si parchet deschis? Multumesc.

Ce usi de interior se potrivesc stilului country chic?

Buna ziua.Tocmai imi construiesc o casa si am ales deja tamplaria pvc si usa de intrare culoare stejar auriu.Initial mi-am dorit o tamplarie alba, dar pentru ca la exterior aveam mult lemn la vedere si o terasa din lemn...albul nu se incadra deloc.Acum nu stiu ce culoare sa aleg la interior pentru usi si parchet.Mentionez ca amenajarea si mobilierul va fi in stilul country chic.Va multumesc din suflet.

Cu ce se curata usile patate cu spuma poliuretanica?

Meseriasul mi-a patat usile (sunt din mdf) cu spuma poliuretanica dupa ce a dezlipit folia protectoare. Cu ce le pot curata fara sa le deteriorez?

De unde pot cumpara clanta cu butuc?

Buna ziua, Imi puteti spune de unde ati cumparat clanta cu butuc . As dori sa inlocuiesc o clanta veche fara sa inlocuiesc si usa, este tot usa veche de apartament. Clanta este tot cu un surub jos si unul sus, ca in poza dv. multumesc pt raspuns. Dar balamale tip vechi?

Ce culoare sa alegem usile interioare si parchetul?

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Am tamplaria la casa mahon inchis si urmeaza sa luam usile interioare si parchetul. Ce culoare ar trebui sa fie? Aceeasi nuanta sau ceva mai deschis?

Ce sa aleg o usa alba, ivory sau maro?

Buna ziua va rog daca se poate as vrea sa schimb usile si nu stiu daca se pitriveste bine o usa culoarea alba ,ivory sau maro.Va multumesc mult Am atasat foto camera si usi fara cea alba decat maro si ivory.

Cum se monteaza sildurile rotunde ?

cum se monteaza sildurile rotunde ?

Care este tariful pentru reconditionarea unei usi?

Care este tariful pt aceasta lucrare de reconditionare a unei usi?

La un parchet clasic din stejar auriu pot alege usi de interior nuc inchis?

Buna ziua! Am renovat un apartament de 3 camere,reconditionand parchetul vechi(stejar auriu tip bradut,modelul vechi din lemn masiv). Intrebarea mea este daca pot asorta cu acest parchet usi inchise,gen nuc? Sau ar fi mai indicate niste usi exact in culoarea parchetului? Multumesc frumos!

Cum aleg culoarea usilor de interior?

Va rog sa-mi spuneti ce culoare sa iau usile de interior? Parchetul il am frasin. Sa pun aceeasi culoare ca parchetul sau wenge? Peretii sun albi. Multumesc

Pot face usi pentru dressing din placi de mdf?

Buna ziua, Pot fi folosite placi din mdf pentru usile de dressing? Multumesc

Cam cat ar costa reconditionarea unei usi vechi?

Am 6 usi vechi. Cam cat ar costa reconditionarea lor cu folie autocolanta si cat ar dura aceasta operatiune? Si separat, cam ce pret are o clanta? Multumesc

La sufragerie se potriveste o usa plina?

Daca puteti sa ma ajutati cu o intrebare,nu stiu daca se potriveste la sufragerie usa plina.

Ce fel de usi ar trebui pentru camerele care dau intr-un hol fara lumina?

Am un hol in forma de S nu prea luminos .Ce fel de usi ar trebui pentru camere inclusiv pentru baie.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro