renovat.ro

» » usi de interior - Forum

usi de interior

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce culoare de scara interioara sa aleg intr-o casa cu usi albe si negre?

Buna, Intr-o casa cu usi albe si negre, ce culoare ar trebui sa fie scara interioara? Multumesc

Recomandare persoana specializata sau firma pentru reconditionare usi

Buna ziua, Va rog, un ajutor pentru reconditionarea unei usi din lemn, de exterior, la casa, care a avut colant aplicat, care a crapat si s-a exfoliat prin anumite locuri! Exista posibiliatea unei recolantari? Puteti sa-mi recomandati o persoana specializata, care sa vina la fata locului, sa analizeze situatia si sa decidem? Multumesc mult!

Cu ce asortam usile de interior wenge?

buna ziua, Am intr-un apartament mic confort 2 usile la camere (living si cele 2 dormitoare) de culoare wenge si pe jos am parchet laminat culoarea fagului (roscat). Cu ce asortez acestea priving culoare mobila si perdele?

Alegerea usilor interioare din apartament

Vreau sa-mi schimb usile interioare din apartament cum ar trebui alese: toate sa fie cu acelasi model? sau pentru sufragerie un fel, la baie altfel, debara altfel...dormitor altfel. Multumesc frumos.

Firma reconditionare usi celulare de interior

As putea apela la firma dvs. pentru reconditionarea unor usi celulare de interior si reparatii la tocuri de lemn cu pervaz vechi, blocul fiind construit cam acum 40 ani?

Ce culori sa aleg pentru mobila si perdele in living si dormitor?

Buna ziua, Am o casa inca nemobilata. Am parchet gri deschis in toata casa, am luat in living o canapea ( model havana)) pe culoare gri, pernele si exteriorul canapelei cu flori rosii dar materialul tot gri este si nu stiu ce draperii si perdele sa pun si nici mobila nu stiu culoarea(ma gandeam alba). Masa as vrea sa fie alba. Usile in toata casa sint albe si patul de la noi din camera este tapitat de culoare rosu cu negru. Multumesc

Cum aleg corect culoarea usilor de interior?

Buna. Am renovat un apartament si nu stiu cum sa aleg nuanta usilor. Parchetul este un gri deschis , pereteii sunt crem. La intrare in apartament este un hol lung din care se intra in toate camerele, prima este bucataria care la fel ca holul zugravita crem si parchet gri deschis,nu am nici un obiect de mobilier de aceea m-ati ajuta daca mi-ati spune ce culoare sa aleg si mobilierul pentru bucatarie, in hol va fi un dresing pentru care iarasi nu stim ce nuanta sa alegem,una dintre camere este alba si cu parchet gri iar cealalta este bej cu parchet maro cu striatii negre. Multumesc.

Este posibila montarea unei usi glisante pe peretele cu plinta de gresie?

Buna ziua, Cum pot monta o usa glisanta la bucatarie , daca pe partea de perete pe care doresc montarea acesteia exista plinta de la gresie ? Va multumesc

Am usi cires deschis, ce culori pot zugravi peretii apartamentului?

Buna ziua! Vreau sa zugravesc holul apartamentului (de 4 camere), usile sunt de cires deschis ce culori pot folosi? Sufrageria pot sa o zugravesc la fel ca holul? Este mare 4/5 mp ? Camerele au mobila de culoare fagului si stejarului ? Ce culori sa folosesc in camere ? Va multumesc!

Usi interior wenge, se mai poarta in 2015?

Buna ziua Dorim sa ne amenajam apartamentul de 2 camere si va scriu din dorinta de a afla daca usile wenge se mai poarta in anul 2015 sau este ceva demodat si banal? multumesc de raspus, AA din Botosani

Cum montez o usa glisanta la bucatarie daca pe perete am bagheta de la gresie?

Buna ziua, Doresc sa montez o usa glisanta la bucatarie, insa pe peretele cu usa exista deja bagheta aceea de la gresie. Cum se poate monta? Multumesc, Adriana

Cam cat costa o usa de interior pentru apartament?

Buna ziua, As vrea sa stiu cam care este pretul unei usi de interior (blocul este din 1972)? Multumesc

Am mobila si pereti albi, ce culoare sa aleg usa si parchetul?

Buna ziua, Am o intrebare: mobila in dormitor este alba , peretii albi. Ce culoare sa aleg la parchet si usa? Mentionez ca pe hol am o gresie portelanata maro roscat. Multumesc frumos!

Caut firma sau specialist pentru reconditionare usi vechi de stejar

Buna ziua, Ma intereseaza o firma sau un specialist pentru reconditionarea unei usi de exterior de stejar. Multumesc

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro