renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Usile de interior este bine sa fie identice sau diferite?

Locuinta pe care o renovam are un hol patrat de aprox 4,5 mp,pe o latura este un dormitor si bucataria,vis-a-vis livingul si alt dormitor.Fata in fata cu usa de la intrare este toaleta.Intrebarea mea este legata de usi,si anume este de preferat ca usile sa aibe modelul/decupajul identic sau diferit? Iar legat de culoare,daca usa de la intrare este wenge,cum ar arata daca usile ar fi nuc amestec! Daca as alege wenge si pt ele ma gandesc ca ar fi cam inchis holul tinand cont ca nu intra lumina naturala).Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Suceava , Suceava
vezi si firme constructii Suceava

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In privinta nuantei usilor, v-ati gandit bine, ca acestea sa aiba o nuanta mai deschisa pentru luminozitate. In privinta modelului acestora va sugerez o varianta posibila. Alegeti aceeasi nuanta coloristica, dar pentru baie si bucatarie optati pentru varianta plina la baie, un decupaj discret pentru bucatarie, iar pentru celelalte intrari, respectiv living si dormitor, alegeti un decupaj elegant. Astfel veti personaliza intrarile din fiecare camera, veti avea o nuanta mai deschisa, dar aceeasi, in holul cu lumina artificiala si usa de intrare se va diferentia mult de celelalte.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: usi de interior ,

Taguri:    usa lemn,    modele usi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro