renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pentru alegerea culorilor pentru pereti s

As dori sa renovez un apartament si nu stiu ce culori sa aleg pentru pereti si mobila. Am pus geamuri cu tamplarie de culoare mahon si m-am gandit ca si podeaua sa fie in aceasi nuanta dar nu stiu cum sa vopsesc peretii si nici cum sa aleg mobilierul. 1.pentru sufragerie ma gandeam sa folosesc un bej si un perete portocaliu sau alta culoare calda dar pentru mobilier nu am idei. 2.pentru dormitor ma gandeam la un albastru deschis dar nu stiu daca o sa se potriveasca cu culoarea pardoselei. As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi si idei de alegere a culorilor pentru pereti si mobilier. va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Zalau , Salaj
vezi si firme constructii Salaj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru mobila din sufragerie va sugerez sa alegeti o nuanta de lemn natur(stejar, fag, cires) sau o nuanta de roscat(castana). Peretii pot fi vopsiti in doua nuante calde: galben pai si portocaliu, doi cu doi pereti alaturati sau opusi sau galben soare(mai intens) si alb. In aceasta camera s-ar potrivi un covor cu fire lungi uni bej daca mobila are nuanta de lemn natur, sau un covor cu o fantezie cromatica de bej, crem, alb, roscat si foarte putin negru, doar de accent, in cazul in care mobila este roscat. Pentru dormitor, daca preferati bleu ciel, va sugerez sa faceti un perete bleu ciel pe care veti aseza patul alb, un alt perete alaturat sau opus in aceeasi nuanta, pe care sa amplasati o comoda, dulap, masa cu oglinda, etc. (ce doriti) tot de culoare alba, iar ceilalti doi pereti pot fi albi. Covorul poate avea combinatii cromatice de bleu, alb si bleumarin. Puteti aplasa o draperie bleu uni din material lucios, legata cu snur alb sau un material brocat bleu cu flori mici albe sau gri deschis.

Traian a scris:

Buna,vind sclipici pt lavabila,diverse culori

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori pereti,    renovare apartament,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro