renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Va rog sa-mi dati cateva idei despre cum as putea amenaja un living cu bucatarie

Buna-ziua, As vrea sa va rog sa-mi dati cateva idei pentru un living cu bucatarie. Peste tot am parchet inchis la culoare coltar din piele alb spre crem si as vrea covor cu alb si negru si tapet tot alb cu negru. Se poate? Ce culoare ar trebui sa iau perdeaua si mobila de bucatarie. Va multumesc mult!

Intrebare trimisa de un cititor din - Resita , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Amenajarea unui design interior in care se foloseste cu preponderenta contrastul alb si negru poate deveni obositor vizual in timp. Va sugerez sa introduceti in living o culoare de contrast care va atenua raportul alb/negru. In acest sens va sugerez cateva elemente decorative(lampadar, veioza, farfurii sau vaze decorative, perne decorative, lumanari, etc) intr-una din nuantele: galben auriu; rosu; turcoaz; albastru marin, gri fier. Pentru tapet va sugerez alegerea unui model delicat, gri inchis in combinatie cu argintiu sau gri inchis in combinatie cu negru amplasat pe peretele din spatele canapelei, realizand astfel un punct vizual de atractie in interior. In privinta mobilierului si perdelei din bucatarie, va sugerez alegerea unor culori calde, odihnitoare pentru mobila din bucatarie: capuccino; combinatiile crem si maro; gri deschis cu alb. Pentru oricare dintre variantele de mobilier de bucatarie, cred ca s-ar potrivi perdea alba.

cioncan-costea maria a scris:

Multumesc din suflet!o zi frymoasa!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    covor alb-negru,    idei open space,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro