Variante si idei pentru compartimentarea unei mansarde open space?
Buna ziua,
Am o mansarda open space care de cativa ani este goala. Am doar parchet pe jos iar in rest nu am nimic. Va pot trimite si cateva poze pentru a va da seama despre ce este vorba. As vrea sa contina neaparat niste rafturi pentru pastrarea cartilor si un birou. In rest nu stiu cum sa o compartimentez.
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: case cu mansarda, rafturi carti, biblioteci,
In acel spatiu puteti realiza o zona dedicata lecturii sau unor activitati de relaxare. Biroul poate fi spatios, cu blatul generos pentru un computer si cateva rafturi cu usi si sertare in partea inferioara pentru depozitarea documentelor si altor accesorii. Rafturile pentru carti pot fi confectionate pe comanda, astfel incat biblioteca sa se desfasoare pe verticala la inaltimea dorita, iar pe orizontala pe latimea unui perete. Acea zona poate fi delimitata de restul spatiului prin panouri despartitoare. Acestea au diferite inaltimi, sunt formate din trei parti, tip armonica si au elemente decorative variate. Daca latimea mansardei este generoasa, pentru o delimitare completa se pot folosi doua panouri identice. Stabilitatea acestora este sigura si va permite sa amplasati in cealalta zona o canapea extensibila, fotolii, masuta clasica pentru cafea sau realizata pe comanda astfel: blatul cu patrate ce reprezinta o tabla de sah in doua culori, un raft in partea inferioara ce poate adaposti cutii cu jocuri de societate (rummy, sah, table, scrable, etc). Amplasati doua sau patru fotolii cu dimensiuni mai mici, comode, destinate relaxarii. In fiecare dintre cele doua spatii puteti utiliza corpuri de iluminat individuale sau unul singur pentru intreg spatiul. Astfel puteti beneficia de doua zone distincte pentru activitati individuale sau indepartand panourile aveti un spatiu amplu pentru un eveniment special.