renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Verdele praz cu ce alte culori se asorteaza?

Buna ziua, Cu ce culori pot asorta verdele "praz" ?

Intrebare trimisa de un cititor din - Fetesti , Ialomita
vezi si firme constructii Ialomita

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Daca verdele este predominant in camera ( spre ex: pereti, mobilier ) acesta se poate asorta cu ivory, bej,crem, culoarea untului,gri sau alb murdar.Aceaste combinatii realizeaza o amenajare monocroma, discreta. Pentru o atmosfera dinamica, acesta se poate asorta cu un maro nisipiu, cafea cu lapte, sienna naturala si mici pete de accent in tonuri de albastru (ori foarte deschis, ori foarte inchis). In cazul in care verdele se regaseste in cantitati moderate in casa (spre ex: covor, perdea, draperie, tapiterii) , pentru a se realiza complementaritatea se folosc tonuri de roz pal sau lila. Astept sa-mi scrieti pentru eventuale neclaritati.

Adriana a scris:

Multumesc tare mult,

Rosu inchis-grena, merge,ici-colo pentru a pune in evidenta verdele praz ?

O zi minunata,
Adriana

Cristiana a scris:

verdele si rosu sunt culori complementare. verdele praz este o tonalitate deschisa deci,da, folosirea unor mici pete de accente grena sau vișinii vor da bine in amenajare.

Cristiana a scris:

atunci cand lucrati cu pete de culoare complementare trebuie sa tineti cont de un lucru.Acestea nu merg foarte bine daca ambele culori sunt folosite in tonalitatea pura.Se vor neutraliza una pe cealalta si se va crea un haos. Una din culori trebuie sa fie mai deschisa iar cealalta mai inchisa .Astfel se va distinge complementaritatea si nu se va crea senzatia de sobrietate si dramatism.

Adriana a scris:

Multumesc tare mult,

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari apartamente ,

Taguri:    verde,    ,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro