renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vopsea anti mucegai si anti igreasie pentru baie si bucatarie - recomandare

Buna ziua, Vreau sa rezugravesc casa si pentru ca in ultimii ani am tot avut probleme cu mucegaiul si igrasia in bucatarie si baie - chiar daca am aerisit si am incalzit iarna aceste doua incaperi. Pur si simplu se pare ca este un grad mult prea mare de umiditate. Va rog as dori sa aflu daca imi poate recomanda cineva o marca de vopsea lavabila cu proprietati igienizante si care sa nu mai permita aparitia mucegaiului pe pereti. As dori dpar parerea celor chiar au testat in propria casa un astfel de produs. Va multumesc

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In primul rand trebuie sa stiti ca mucegaiul este foarte persistent si chiar cativa spori ramasi necuratati evolueaza in ritm foarte rapid. Daca ziceati ca aveti probleme mari cu mucegaiul in cele doua incaperi, va sugerez sa radeti pana la tencuiala varul existent, dupa care sa aplicati in 2-3 etape solutie antimucegai din comert(eventual Sano). Dupa ce se usuca perfect suprafata, aplicati o tencuiala fina, de 2 mm pe pereti, dati o amorsa antimucegai si aplicati lavabila Aeria Gold cu porus X. Aceasta este o vopsea cu permeabilitate la vapori, impiedicand astfel formarea mucegaiului. Se curata simplu, cu detergenti de vase diluati in apa calduta. Este o activitate complexa, dar eliminati cu desavarsire mucegaiul.

PantiruM a scris:

Eu am folosit pentru balcon si bucatarie, unde am avut mari probleme cu mucegaiul, Aeria Gold cu porus X. Dupa ce am curatat foarte bine peretii cu clor ca sa indepartez toti sporii, i-am lasat sa se usuce si am aplicat un strat de vopsea lavabila Aeria Gold cu porus X. Am facut acest lucru in toamna si pana acum nu au aparut probleme

Georgeta Sandu a scris:

Am vazut ca si cei dinainte au recomandat premium Aeria Gold all-inclusive. Eu am folosit-o atunci cand am pregatit camera bebelusului, pentru proprietatile ei igienizante si pentru ca este super lavabila si antimucegai. Ne mutasem in casa noua si simteam o umiditate in exces mai ales in camera copilului. Acum pot sa spun ca sunt foarte multumita de cum s-a comportat.

Ionut a scris:

Adeplast Aeria Baie si Bucatarie, am folosit-o in baie unde nu am aerisire si unde aveam probleme cu mucegaiul. Acum este ok

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: vopsea lavabila , bucatarie , baie ,

Taguri:    vopsea lavabila,    igrasie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro