renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vopsea lavabila Oskar plus pigment a iesit prost- cum repar?

Buna . O intrebare: am luat vopsea lavabila de la Oskar am luat si pigment si a iesit galben auriu .Cu ce culoare sa mai combin sa imi iasa un crem?

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Adaugati pigment maro deschis. In intreaga cantitate de vopsea adaugati pigment in proportie de 10%, amestecati continuu pana se omogenizeaza, dupa care testati culoarea pe o suprafata de perete de 10/20cm in loc mai putin vizibil (debara, de ex). Lasati sa se usuce si verificati daca ati obtinut nuanta dorita. Daca mai trebuie pigment pentru a inchide galbenul soare, mai adaugati putin si repetati operatiile de mai sus pana ajungeti la nuanta dorita. Nu uitati ca este mai bine sa adaugati cate putin pana obtineti culoarea dorita, decat sa deschideti ulterior nuanta pentru ca este prea inchisa. Culoarea pe perete se va observa doar cand se usuca perfect; cand zugraveala este umeda are o tenta de culoare mai inchisa si nu este relevanta.

Oancea a scris:

Buna seara, am cumpărat vopsea lavabila Oskar si in cadrul magazinului am adăugat pigment gri deschis( conform paletarului Oskar). După aplicarea lavabilei de perete( fond alb) rezultatul a fost neuniform, cu dâre...foarte urât. Ce putem face acum ? Am aplicat deja două straturi de gri și arată jalnic! Cum putem remedia situația?
Mulțumesc anticipat!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi zugraveli interioare ,

Taguri:    vopsea lavabila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro