Vreau o oferta pentru proiect, autorizatii, manopera si materiale pentru 6 case lipite in Ilfov
Salutare ma intereseaza o casa intre rosu si gri.
Teren 16x60
Casa 7x9 sau 9x7 x 6 case lipite
Locatie Bragadiru Ilfov
Am nevoie de proiect + autorizatii + manopera + materiale.
Fundatie 1m
Inaltime 245-250 cm parter + etaj
Parter - living baie bucatarie dining
Etaj - 2 bai si dormitoare
Scara interioara pe o latura
Acoperis normal sau terasa care e diferenta de pret 3 placi sau doua
intre rosu si gri vreau finisata exterior geamuri izolatie acoperis usa intrare si usa acoperis daca este terasa
Dupa turnare vreau placile sa fie drepte din beton nu din sapa
in interior nu vreau nimic totul deschis fara pereti despartitori si nefinisat doar caramida, ciment si tevile trase de scurgere fara electric
Un proiect 6 case toate lipite
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
ziua buna .. de asta am intrebat aici vreau raspunsuri aici pe site .. in mare cu materiale ieftine si calitate ok vb de bca/caramida depinde de ce sugerati. sunt deschis si la lemn .. metal .. si placile legate un fel de hala compartimentata .. merci
Buna seara.Fara ca sa avem macar o schita facuta de mana nu va putem da un anume pret fie el si estimativ.In primul rand trebuie sa vorbim de arhitectura , materialele cu care doriti sa construiti,fundatie si structura si proiectele pentru instalatii.Dar ca peste tot,toate acestea costa .Tocmai de aceea v-am si scris ca in cazul in care sunteti interesat sa stam de vorba cu totii ( arhitect,proiectant,etc.),si dupa aceea sa stabilim termenii contractuali pentru fiecare etapa in parte.
Cu consideratie,
Constantin Cristian
[email protected]
0726050661
un cub ..
4500 ml fier .. 14..16
220 plase buzau .. 5...6
120 mc beton
725 mp caramida
armatura groapa scurgeri si teava electrica ..x
pret la rosu .. x material + manopera
+ 8 geamuri x 6 case
+ izolatie exterior
Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila si va stam la dispozitie cu tot ce aveti nevoie;PROIECTARE,AUTORIZATII,MATERIALE SI MANOPERA,dar pt asta trebuie sa ne dati o adresa de email sa va putem trimite oferta.
Va multumesc,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL [email protected]
domnul Tudor aici sa vada toata lumea
va multumesc
Buna ziua, va rog sa ma contactati pentru proiect.Pentru a putea vedea clientii mei puteti cauta pe acest site firma Magda Manescu Design.
Va multumesc
Posteaza!
Taguri: constructii case ,
Taguri: proiect casa, casa la gri,
Buna ziua. Proiectul dvs. suna interesant si este si o provocare in acelasi timp. Totusi pentru a va putea face o oferta concreta trebuie sa stabilim o intalnire si sa discutam mai in detaliu despre ceea ce doriti dvs. asta bineanteles daca sunteti dispus.
[email protected]
0726050661
Cu consideratie
Constantin Cristian