Vreau o oferta pentru reconditionarea unor usi de interior furniruite
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca va ocupati cu reconditionarea usilor de interior furniruite, si care este pretul dvs. pentru o astfel de lucrare.
Cu speranta ca veti da curs solicitarii, multumesc anticipat.
Intrebare trimisa de un cititor din - Tulcea , Tulcea
vezi si firme constructii Tulcea
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca va mai ocupati cu reconditionarea usilor vechi de apartament, blocul este din 1978. Eu am in apartament 6 usi colantate, dar as vrea sa le schimb aspectul. Inteleg ca o noua refurniruire ar fi o solutie. Mai este si problema tocurilor, care sunt vopsite. Nu stiu ce solutie este in cazul lor, dar sigur trebuie facut ceva. Va rog sa imi faceti o recomandare si o evaluare aproximativa a costurilor.
Va multumesc!
Posteaza!
Taguri: usi de interior ,
Taguri: furnir, reconditionare,
Reconditionam usi furniruite, inclusiv tocurile daca se doreste.
Detaliile dumneavoastra pentru a oferi un pret sunt putine, totusi, daca nu exista deteriorari ale furnirului, respectiv desprinderi, necesare sunt urmatoarele operatii:
- decapare lac
-slefuire
-aplicare bait orice esenta sau culoare doriti
-aplicare doua straturi de lac de protectie, lucios sau mat
Pentru a efectua o lucrare de calitate, in asa fel incat usile sa arate cum au fost initial, aplicarea baitului si lacului se poate face numai prin pulverizare, doar in atelier, sau daca apartamentul nu este locuit se poate face in locatia dumneavoastra.
Pretul reconditionarii unei usi, in cazul in care trebuie reconditionate 5-6 usi este de 120 ron.
Pentru tocuri nu pot face un pret, pentru ca tocurile de regula sunt vopsite, reconditionarea inseamna inlaturarea vopselei initiale, chituire si apoi revopsire. sunt latimi si configuratii deosebite ale tocurilor.
Pentru detalii ma puteti suna la 0720088161