renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vreau sa ridic o casa la rosu cu plata la sfarsit

Vreau sa construiesc anul acesta o casa p + m 180 mp. Problema mea este urmatoarea: as vrea sa gasesc o firma care sa se ocupe de tot ( avize, procurare materiale, constructie, finisaje) insa nu prea am incredere. Am o cunostinta care a tot platit pe bucati fazele constructiei iar pe la jumatate constructorul nu a mai venit si astfel a ramas si cu banii dati si fara constructie terminata. Eu as vrea sa gasesc o firma care sa imi ridice casa in intregime la rosu si sa primeasca plata la sfarsit, bineinteles ca vreau toate procedurile legale , constract, factura, garantie a lucrarii. Este posibil sa gasesc o astfel de firma? Multumesc frumos

Intrebare trimisa de un cititor din - Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
Tudor a scris:

Buna ziua,
Suntem o firma din Bucuresti si ne ocupamde ridicarea caselor la rosu si la cheie,cu materialele si ale clientului dar si ale noastre.Va fi foarte greu sa gasiti o firma cum va doriti dumneavoastra.
Email [email protected]
Tel 0773725900
Va multumesc,Tudor

ion a scris:

nu cred ca este cineva sa lucreze pe degeaba

vili a scris:

Se poate face cu acte la notariat ,toate vor fi pe numele constructorului inclusiv terenul de sub casa la sfirsit o cumparati si totul va fi ok

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    case la rosu,    constructii case,    ,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro