Vreau sa inlocuiesc jaluzelele cu perdele, rog cateva idei de asortare
Buna ziua.
Am o camera de zi, de 3/4 m. Mobila este gri cu negru, peretii, canapeaua si covorul culoarea untului. Ce model si culoare pentru perdea s-ar potrivi? Momentan am jalezele gri dar nu-mi mai plac.
Intrebare trimisa de un cititor din - Tulcea , Tulcea
vezi si firme constructii Tulcea
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua,
As dori un sfat si daca se poate si sursa de unde as putea procura cele dorite.
Locuiesc in Bucuresti.
Am decorat camera copilului ( 13 ANI) , folosind combinatia verde cu albastru.
Acum am ajuns la perdele si as dori o recomandare din partea d-voastra.
Dormitorul nu este unul mare.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns .
Combinatia verde si albastru este una moderna si indrazneata. Daca va doriti sa accentuate una dintre cele doua nuante: verde sau albastru, va sugerez alegerea unor perdele uni, din voal, sau bleu ciel sau vernil pal. In cazul in care considerati ca cele doua culori sunt bine amplasate si suficient prezente in camera, atunci optati pentru o perdea alba, cu sau fara model delicat, tot alb. In ambele cazuri sa cumparati material o data si jumatate latimea ferestrei pentru a obtine falduri bogate; este elegant si cu efect vizual perfect.
Posteaza!
Taguri: perdele ,
Taguri: perdele,
Puteti alege o perdea alba cu elemente decorative din matase. Acestea vor avea un luciu placut seara, la lumina becului si vor avea un luciu mat ziua. O alta varianta pentru perdele ar fi alb cu elemente decorative gri aluminiu (gri foarte deschis) tot din matase. Efectul va fi elegant pentru oricare dintre variante optati.