renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vreau sa izolez exteriorul casei cu vata bazaltica. Cum trebuie sa procedez?

Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu termoizolatia unei case noi. Initial am prevazut o termoizolatie cu vata minerala bazaltica de 10 peste un perete din caramida de 30 si apoi inca un rand de caramida de 11,5. Cineva imi spunea ca poate exista riscul de a aparea igrasie. Este adevarat si daca da ce trebuie sa fac? Apoi la subsol am pus acea membrana. Mai trebuie izolat si cu polistiren extrudat? Dorim sa izolam tavanul subsolului. Este bine sau vom avea probleme cu igrasia. Daca nu este bine cu ce ar trebui sa izolam cu polistiren extrudat sau expandat? Am aflat ca exista posibilitatea de a izola exteriorul tot cu vata minerala bazaltica montata pe profile speciale pt a creea acel strat de aer izolant dar ce se pune peste vata va veni direct tencuiala exterioara ? Imi puteti spune care dintre aceste doua posibilitati de a izola este mai buna? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
virgil fizesan a scris:

Exteriorul i-l puteti izola cu vata bazaltica rigidizata in masa pentru exterior si apoi tencuita.
Daca ziditi peste vata atentie la fixarile de legatura intre cele doau ziduri.La un pret apropiat mai sigur si cu viata nelimitata as placa cu "multipor" de la ytong cu o grosime de 10-15 cm

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    vata minerala,    casa caramida,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro