renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vreau sa izolez pe exterior un apartament la etajul 1.

Buna ziua. Doresc sa izolez pe exterior un apartament la etajul 1 dar si ultimul (blocul are doar parter si 1 etaj).Zidurile exterioare sunt de 50 de cm, din caramida + tencuiala. In momentul de fata iarna apare mucegai in colturi. Intrebarea mea este ce tip de polistiren, cu ce grosime si ce fel de izolatie ar fi necesara in situatia mea. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Pascani , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
TUDOR a scris:

Buna ziua,
Ideal ar fi un polistiren de 10 cm si EPS 80,dar depinde de de bugetul dumneavoastra.Daca aveti nevoie de executie va stam la dispozitie cu deosebita placere ,seriozitate si profesionalizm
Va multumesc,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Aparitia umezelii si a mucegaiului la colturi, inseamna ca pierderile termice sunt in zona stalpilor de colt si a centurilor care sunt din beton.
Betonul are o conductibilitiate termica foarte mare, implicit la interior pe perioada rece determina aparitia condensului.
Solutia este simpla, dar executia trebuie sa fie ireprosabila. Se poate izola cu succes cu polistiren expandat de exterior cu grosimea de 5 cm.
Dupa izolarea exterioara, este necesara inlaturarea la interior a gletului din acea zona, ma refer la zonele de colt afectatee, pana la tencuiala si aplicarea de solutie anti mucegai, amorsa si refacerea finisajelor, glet si vopseaua lavabila.
Daca doriti sa realizam noi lucrarea va stam la dispozitie.
telefon 0720088161

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: izolatie exterioara ,

Taguri:    solutii impotriva mucegaiului,    polistiren expandat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro