renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vreau sa renovez complet un apartament de doua camere in Pitesti -cat ma costa manopera?

Buna seara, Am un apartament de 2 camere de renovat complet. Schimbat tot in el inclusiv in cele 2 balcoane. Cat ar costa manopera ? Locatie - Pitesti

Intrebare trimisa de un cititor din - Pitesti , Arges
vezi si firme constructii Arges

Raspunsuri si comentarii
Mircea a scris:

Este greu sa estimezi costurile la care se ridica manopera; fiecare etapa de lucrare are costurile sale, iar finisajele au preturi generate atat de suprafata de lucru, cat si de tipul finisajelor. Ca o estimare simpla, ar putea ajunge la 7000 euro sau mai mult. Daca vreti sa schimbati si instalatiile sanitare, electrice, montaj centrala termica este posibil sa “sara” de acest pret.

Florin a scris:

Buna ziua .numele meu este Florin Sunt Din Bolintin!
Am echipa de constructii serioasa,non alcool , cu simtul responsabilitatii!
Experienta in domeniu fiind de peste 15 ani ,numai la propietari!
Verificati pagina Mea de Facebook lixconstruct pentru poze si detalii de la clientii nostri
Pret 4500-5000 euro...fara instalatii
0745490123

Florin a scris:

Buna ziua .numele meu este Florin Sunt Din Bolintin!
Am echipa de constructii serioasa,non alcool , cu simtul responsabilitatii!
Experienta in domeniu fiind de peste 15 ani ,numai la propietari!
Verificati pagina Mea de Facebook lixconstruct pentru poze si detalii de la clientii nostri
Pret 4500-5000 euro...fara instalatii
0745490123.

Andrei a scris:

Buna ziua pana nu vedem despre ce e vorba si pana nu ne vedem la fata locului pt a detalia totul e greu sa vb de un pret daca doriti sa ne vedem si sa vb despre lucrare ma puteti contacta 0701346378

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    renovari apartamente,    preturi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro