renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vreau sa renovez o casa veche din lemn pe fundatie de piatra cu subzidire

Casa veche din lemn pe fundatie de piatra, cu camere inalte de 3,5m, cu tavan cu vergele unse cu lut, cu mansarda inalta, cu pereti unsi cu lut si dati cu var. Usi din lemn cu tablii,cu tocuri din lemn si praguri inalte, cu podele din dulapi din lemn. Vreau sa renovez casa cu subzidire, turnat sapa de beton, pus parchet, schimbat pragurile inalte,cu aplicat rigips pe pereti si tavan, cu motat ferestre termopan. Acoperisul este din dranita, si au aparut crapaturi pe alocuri, ca picura pe pod cand ploua. Cum ma invatati, va rog ?

Intrebare trimisa de un cititor din - Balaceana , Suceava
vezi si firme constructii Suceava

Raspunsuri si comentarii
Meserias a scris:

Buna ziua,daca doriți lucrarea si informații sunați la nr de telefon:0742.777.378.Putem să vă onoram cu lucrarea cât de repede.

Ruxandra Moldovan a scris:

Buna ziua, pe partea de acoperis dranita tradiționala va putem face o oferta. Număr de contact 0721100110
Email: [email protected]
Va mulțumim!

Mihaela Simion a scris:

Am o casa in Falticeni( Suceava)pe strucura de lemn, cu sipci din lemn si lut cu paie. Temelia este din piatra. Casa a fost construita prin anii ‘50. As vrea sa o renovez( consolidare, subzidere etc) pentru ca mai apoi sa renovez interior si sa-i schimb invelitoarea pe acoperis. Sunt firme in judetul Suceava care executa astfel de lucrari? Stiu ca e mai simplu sa faci de la zero o casa dar fiind mostenire de familie nu as vrea sa-i schimb prea mult infatisarea. Va multumesc!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovari case batranesti ,

Taguri:    preturi,    case vechi,    subzidire,    case din lut,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro