renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Vreau sa zugravesc casa intr-o singura culoare, ce nuanta sa aleg?

Va rog ma puteti ajuta cu un sfat. Am renovat 2 camere la o casa , un dormitor si un living cu parchet bej cu striatii albe si gresie cam la fel pe hol ; Am mobila culoarea wenge . Ar merge sa vopsesc toti peretii cu un gri deschis , si in camere si pe hol? Camerele au tavanele joase fiind o casa mai veche si nu prea sunt foarte luminate .Vroiam o singura culoare peste tot. Ce culoare s-ar potrivi mai bine ? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Campina , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Avand in vedere ca acele camere nu sunt foarte bine iluminate se recomanda folosirea unei culori calde sau culorile pastel..Daca doriti un aer mai romantic, mai feminin v-as recomanda un roz pal, spre alb sau lila.De asemenea mai puteti opta pentru crem sau bej.Inveseliti camerele cu draperii colorate spre exemplu galben auriu in living si caramiziu in dormitor sau o culoarea mai intensa de rosu sau grena.Iluminati ambele camere foarte bine cu lampi de tavan, lampi inalte de podea , led-uri sau spoturi in podea.Accesorizati camerele cu decoratiuni colorate pentru a mai sparge din intensitatea culorii wenghe a mobilei.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: culori , design interior ,

Taguri:    culori zugraveli interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro