WC compact sau vas WC suspendat?
Buna ziua,
As vrea sa aflu parerea dumneavoastra despre wc compact versus wc suspendat. Eu personal imi doresc un model suspendat insa nu stiu cat de rezistent este in timp? Exista posibilitatea ca in ani sa se desprinda de pe perete? De asemenea care ar fi avantajele si dezavantajele pentru fiecare tip in parte?
Va multumesc anticipat,
Ana Cristina
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: obiecte sanitare, amenajari bai,
Ambele variante sunt rezistente si fiabile in utilizare. Eu am acasa unul cu bazinul de apa la semiinaltime si are o evacuare foarte buna. Il am de 17 ani si nu am avut deloc probleme cu desprinderea de pe perete. Am ales acest model la sfatul unui instalator, care a prezentat acest avantaj (evacuarea perfecta) comparative cu unul care are bazinul asezat pe vasul wc. In privinta fixarii, cel care va va face prinderea va realize o fixare buna, rezistenta, indifferent de materialul din care este construit peretele din spatele wc-ului. Daca va referiti la rezistenta in utilizare, ar fi bine sa va orientati spre un model realizat de o firma cunoscuta, cu experienta in domeniu, astfel incat componentele mecanismului din interiorul bazinului sa fie rezistente. In privinta pretului, difera in functie de modelul ales….