renovat.ro

» » wenge - Forum

wenge

Vrei sa adaugi o intrebare?
Sfaturi amenajare apartament de 4 camere

Buna, renovez apartamentul si am nevoie de cateva idei. E un apartament mare, cu 4 camere, aproximativ 90 mp. Am cumparat usile pe culoarea wenge, la pereti m-am gandit la o nuanta de ivory (am copil mic si as fi convinsa ca intr-o zi va prinde la mana un pix sau carioca si i se va parea amuzant sa deseneze pe perete si as vrea o culoare care se poate "retusa" usor). In prima faza m-am gandit la parchet tot wenge, dar plimbandu-ma prin magazine am mai vazut si niște nuante frumoase de parchet alb sau gri. Ceva sfaturi care culoare de parchet s-ar potrivi?

Am un living cu mobila culoarea iasomiei, cum sa zugravesc peretii?

Buna ziua, La un living open space cu parchet culoarea wenghe si biblioteca culoarea iasomie. Ce culoare recomandati pt pereti?

Idei pentru amenajarea unui apartament cu tamplarie stejar auriu

Buna ziua, Sunt in curs de amenajare a unui apartament si am tamplaria pvc culoare stejar auriu, e un pic mai inchisa la tot apartamentul. Holul de la intrare are gresie crem, si este cu intrare directa in sufragerie, fara usa de acces, mobila din sufragerie este de culoare wenge. As dori 3 peretii de culoare crem si unul cafea cu lapte. Va rog sa ma ajutati ce culoare trebuie sa aleg pentru parchet, usile de interior, canapea , draperiile si covorul iar in bucatarie gresia este aceeasi culoare crem la fel si faianta. Ce culoare trebuie sa aleg pentru mobila si pereti. Multumesc anticipat.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro