renovat.ro

» » »


Geamurile mari reprezinta o tendinta contemporana


Sticla este materialul ale carui avantaje cele mai mari sunt versatilitatea si contemporaneitatea.   Arhitectii si designerii au observat de mult timp ca se potriveste perfect atat cu cladirile in stil clasic, cat si cu dotarile complet moderne.  O fatada exterioara proiectata corespunzator, care integreaza geamuri mari, modeleaza valorile estetice ale cladirii, creste bunastarea utilizatorilor sai si sporeste confortul locuirii in interior.

Geamuri termopan de dimensiune mare
Geamurile mari reprezinta o tendinta contemporana

Galerie poze
  • Geamuri termopan de dimensiune mare
  • Termopan dimensiune mare pentru case
  • Termopan Aluprof
  • Model termopan dimensiune mare
Galerie poze
  • Aluprof aluminiu

Prin urmare, geamurile panoramice constituie un element decorativ unic al oricarei cladiri.  Pe de o parte, ele sunt un simbol al luxului si confortului, iar pe de alta parte, creeaza o atmosfera de relaxare, apropiere de natura si siguranta.  Si desi sunt bine cunoscute pentru fatadele cladirilor de birouri si hoteluri, ele poate fi gasite din ce in ce mai des in casele si apartamentele unifamiliale moderne - in special cele inconjurate de imprejurimi pitoresti.

in cazul usilor glisante din sticla de dimensiuni mari, cel mai important avantaj al acestora este ca dupa deschiderea canatului nu ocupa spatiu in camera.  Acest lucru face  gradina sau terasa adiacenta sa arate ca o parte integranta a acesteia, iar granita dintre aceste doua zone va fi insesizabila. in afara de caracterul original, aceasta solutie confera cladirii un caracter modern.


Aluprof MB-SKYLINE TYPE R

Dintre produsele Aluprof - un producator de top de sisteme de ferestre si usi din aluminiu, in aceasta tendinta se incadreaza MB-SKYLINE TIP R, adica usi glisante panoramice inovatoare cu toc ascuns.  Datorita utilizarii celor mai moderne si ecologice materiale, acestea sunt usoare, durabile si ofera parametri ridicati de izolare termica.  

Canatul usii MB-SKYLINE TYPE R este ascuns in tocul superior  si inferior . Tocurile laterale pot ramane si ele invizibile - daca se alege varianta cu blocare pe montant sau cu actionare  cu motor. Pentru a maximiza confortul de utilizare, totul a fost proiectat astfel incat geamul  sa ocupe cat mai mult spatiu pe usa.  Ca urmare, tocul are o grosime de numai 23 mm, iar montantul  care leaga canaturile are doar 25 mm.

Inaltimea maxima a usii MB-SKYLINE TYPE R poate fi de pana la 4 metri, iar canatul mobil al intregii structuri poate cantari pana la 700 kg (motorizate).  in acelasi timp, nu trebuie sa folositi multa forta pentru a-l glisa, iar intregul mecanism functioneaza practic fara zgomot. Acest lucru se datoreaza, printre altele, utilizarii de role sau garnituri glisante speciale, care sporesc suplimentar estetica intregului sistem


Trebuie mentionat de asemenea, materialul din care sunt realizate canaturile de usa MB-SKYLINE TYPE R - este aluminiu modern, ecologic si complet reciclabil.  Aceasta materie prima, alaturi de sticla, este unul dintre cele mai utilizate materiale in constructia durabila.  Usa poate fi incuiata manual - pe montant sau cu feroneria BT Lock.

De asemenea, merita mentionata si posibilitatea de operare de la distanta a sistemului folosind un motor de suprafata dedicat, cu un receptor radio si un radar de securitate.  Sistemul are si asa-numitul montant zero care permite utilizarea parasolarelor externe - inclusiv jaluzelele SkyFlow si sistemul de umbrire de tip screen SkyRoll, disponibile de la Aluprof.

Geamurile exterioare mari nu sunt doar impresionante - pot oferi cu succes si un nivel adecvat de izolare termica .Cu toate acestea, necesita tehnologii si materiale adecvate. Prin urmare, in sistem MB-SKYLINE TYPE R am folosit profile cu 3 camere, construite din doua sectiuni de aluminiu si o insertie termica.  Ca urmare, a fost posibila obtinerea izolatiei termice UW de la 0,85 W/(m2K). Confortul termic este imbunatatit si de vitarea  cu geam triplu cu o grosime de la 52 pana la 60 mm - adauga Hubert Nuckowski din  Aluprof.

Designul subtire al usii, in ciuda optiunilor de a alege dimensiuni foarte mari ale usii, da impresia de usor si delicat.  Drept rezultat, intregul usii este un geam plat de sticla aproape uniform, impartit de  linii inguste de aluminiu. MB-SKYLINE TYPE R este, asadar, o combinatie de aspect spectaculos, izolare termica si fonica excelenta, siguranta si confort ridicat de utilizare.  Va fi alegerea perfecta pentru proiectele in care eleganta, abundenta de lumina naturala si stilul contemporan sunt importante.

Let's build a better future

Geamurile mari reprezinta o tendinta contemporana care isi gaseste tot mai des drumul in casele si apartamentele moderne inspirata de fatadele hotelurilor si cladirilor de birouri. Este o solutie care nu este doar estetica si functionala, ci mai presus avantajoasa termic, confortabila si sigura. Privelistea panoramica oferita de acestea si impresia de anulare a diviziunii dintre interiorul camerei si peisajul din afara ferestrei, care dau senzatia de spatiu nelimitat, se dovedesc a fi nepretuite in zilele noastre.

Articol sponsorizat de Aluprof

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL
+40 374 004 594
aluprof.eu/ro

 


Recomandari articole: advertorial,

‹‹ Cum sa iti faci singur acasa rasaduri de petunie - ghid in 6 pasi simpli

Foisoare hexagonale sau octogonale din lemn - ideale pentru relaxarea de acasa dar accesibile si la pret ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro