renovat.ro

» » » » » » »


Gratar de gradina din caramida - modele cu poze pentru un plus de inspiratie


Sezonul gratarelor este gata gata sa inceapa, asa ca daca inca nu v-ati pregatit gradina sau curtea pentru petrecerea timpului in jurul acestuia este momentul sa profitati de reducerile din magazine. Veti impusca doi iepuri in acelasi timp va alegeti cu un gratar numai bun pentru restul verii dar si pentru sezoanele urmatoare facand o mare economie in acelasi timp.

Gratar de gradina din caramida in foisor de lemn
Gratar de gradina din caramida - modele cu poze pentru un plus de inspiratie

Galerie poze
 • Gratar de gradina din caramida in foisor de lemn
 • Model de gratar de gradina zidit cu acoperis in 2 ape
 • Gratar din caramida cu plita
 • 4. Bucatarie de vara cu gratar de gradina si cuptor
Galerie poze
 • Constructie gratar de curte din caramida refractara
 • Gratar de gradina din caramida placat cu piatra nefasonata
 • Gratar cu componente din beton si caramida
 • Barbeque cu gratar si cuptor
 • Cuptor gradina din lut si caramida
 • Gratar de caramida cu cos metalic
 • Gratar de curte placat cu piatra poligonala si blat de granit
 • Kit pentru gratar gradina
 • Model de gratar de caramida cu acoperis
 • Modele gratare zidite din caramida pentru curte si gradina
 • Gratare caramida pentru curte

Un spatiu special amenajat in gradina pentru gratar, indiferent de modelul acestuia va aduce cu sine, pe langa mesele delicioase, si multe seri memorabile petrecute in familie.

Astazi vreau sa va arat cateva  poze cu modele de gratar de gradina din caramida deoarece le consider a fi rezistente si foarte fiabile in timp. Acestea pot fi modele zidite integral din caramida rezistenta sau cu componente din beton armat si cupola din caramida ignifuga, sau zidite si placate cu piatra sau tencuite si vopsite asemenea cuptoarelor de pizza tipic mediteraneene.

Insa pentru a profita din plin de sezonul cald si de mesele in familie in aer liber, trebuie sa organizati spatiul din jurul barbeque-ului asa cum se cuvine. Acesta merita din plin toata atentia pentru detalii, amplasare si amenajare. De preferat ar fi sa-l amplasati nu foarte departe de bucatarie pentru a nu fi nevoiti sa faceti multe drumuri pana in casa, asta daca nu aveti o bucatarie de vara in aer liber.

Daca v-ati decis sa dezvoltati in jurul gratarului de caramida fix o bucatarie de vara si vreti sa o amenajati ca pe o camera suplimentara a casei, va trebui sa luati in calcul toate necesitatile: apa, gaz sau electricitate. Daca vreti sa va folositi de ea tot timpul anului, puteti construi chiar si un pavilion care sa protejeze de ploaie si vant.

La ambianta perfecta din jurul gratarului contribuie foarte mult si decorul. Ganditi-va la corpuri de iluminat cat mai originale. Puteti lumina gradina decorand arborii cu lumini suspendate sau cu ghirlande luminoase. Lampile amplasate pe terasa sau de-a lungul aleii din gradina sunt o alta optiune. De asemenea, va puteti suprinde oaspetii si cu felinare.

Inspiratie: Iluminat exterior decorativ pentru curte si gradina

In ceea ce priveste masa, aceasta trebuie sa fie suficient de mare pentru familiile cu multi apropiati, iar scaunele cat mai confortabile pentru ca oaspetii sa se simta bine. Pentru mesele in aer liber, puteti opta pentru o masa cu bancute din lemn, potrivite decorului. In locul scaunelor, potrivita ar fi si o canapea, cu sau fara balansoar. Pernele de exterior sunt o alta alegere excelenta care vor da decorului un plus de stil, transformandu-l din rustic in modern.

Fiti creativi pentru a transforma decorul exterior intr-unul pe placul celor dragi! Priviti minunatele imagini cu modelele de gratare de gradina din caramida pe care vi le-am pregatit...


Recomandari articole: gratar gradina, proiecte case, curtea casei, foisor, rustic, piatra naturala, caramida, cuptor pe lemne,

‹‹ Proiect de casa cu mansarda in forma de L - imagini detaliate

Proiect de casa mica de lemn - un interior de 65 de mp cu adevarat impresionant ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro